Čuvena "Harli Kvin" uslikana je na ulicama Los Anđelesa nakon što je napravila pauzu na setu filma "Vavilon".

Paparaci su je uslikali kada je izlazila iz omiljenog coffee shop-a, a čak i u ovako ležernom izdanju glumica je ostavljala bez daha. Tom prilikom nosila je jednostavan kratak kombinezon na kopčanje, a preko je prebacila crnu košulju.

Ceo look upotpunila je jednostavnim zlatnim nakitom i čupavim papaučama, a nema ko nije gledao u vitke noge glumice, kao i glatko lice bez bora.

Dok se mnogi ne usuđuju da izađu ispred kuće bez šminke, lepa Margo nema problem da u ovakvom izdanju šeta Holivudom. Uostalom, ona je nebrojeno puta dokazala da je jedna od retkih kojoj šminka ne treba.

margo robi na ulicama los andjelesa bez sminke
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Od samog starta nalazi se na listama najlepših glumica sveta, a mnoge dame trude se na sve moguće načine da liče na nju. Lepa plavuša je i sama isticala da van snimanja nije fan šminkanja, ali da vodi računa o koži, ali i da, sa druge strane, nema ništa protiv crvenog tepiha, jer je tada u rukama profesionalaca koji znaju kako se to radi, jer ona sama nije vična šminkanju.


Inače, Margo trenutno radi na filmu "Vavilon" zajedno sa Bredom Pitom, sa kojim je sarađivala i u Oskarom nagrađenom Tarantinovom filmu "Bilo jednom... u Holivudu", a kako je glumica izgledala na setu sa crnom kosom, kao i još neka njena upečatljiva izdanja možete pogledati u galeriji ispod:

Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, pritnscreen/youtube Margo Robi