Pred nama je novi trend koji su slavne dame već iznele. Naime, kako piše modni magazin "InStyle", "mumija moda" je novi modni trend koji je osvojio poznate lepotice. Neobičan dizajn pokrenula je modna kuća Chanel, a među prvima ga je ponela glumica Margo Robi, koja je inače promo lice poznate modne kuće.

Kombinacije bele i pastelnih boja, krop-top sa čvorovima, ali i obmotani pojasevi oko struka, grudi ili vrata podsećaju na zavoje mumije, a upravo to je novi trend.

Margo Robi  smo nedavno mogli da vidimo na premijeri filma "The Suicide Squad" kada je crvenim tepihom prošetala u previjenom, isečenom kombinezonu iz kolekcije "Chanel Cruise 2021/2022".

margo robi
MPIFS / Capital pictures / Profimedia 

Nema sumnje da se ovaj trend dopao i Dua Lipi, koja je na svom Instagramuz pokazala kako ona nosi ovaj trend, a njenim stopama je krenula i slavna manekena Bela Hadid. 

Naime, ona je početkom jula ponela zanimljivi svetlo žuti top bez jednog rukava, ali sa obmotanim pojasom preko grudi, kao i letnju belu haljinu sa prevojima oko vrata i tela koja je ostavila isti "mumija" utisak.

Instagram Mumija moda

Kako će se dalje razvijati ovaj modni trend i da li će potrajati, ostaje da vidimo...

bela hadid
Instagram