Naomi Kembel ne prestaje da bude glavna tema javnosti od kako su se na mrežama pojavile njene fotošopirane fotografije sa dodele Oskara. Podsetimo, slavna manekenka pojavila se na Vanity Fair zabavi u nestvarnoj, zavodljivoj toaleti, a mnogi su morali dobro da protrljaju oči jer Naomi u 52. godini izgleda duplo mlađe.

Naomi Kembel izgledala je zanosno na Oskaru.
CHRIS CHEW / UPI / Profimedia 

Fotografije sa "crvenog" tepiha su bile zadivljujuće, a "crna mamba" ukrala je sve poglede. No, čini se da to nije bilo dovoljno za društvene mreže. Sve što ide na Instagram, u slučaju Naomi, mora biti žestoko isfiltrirano, isfotošopirano, što se da videti po objavi u nastavku. 

Naravno, ljudi su šokirano komentarisali čemu sve to, kada iovako izgleda perfektno. Zapravo, kada vratimo film, retke su prilike kada Naomi nije izgledala dobro. 

Za nju je zaista dugo važilo pravilo - jednom supermodel, uvek supermodel. Zato je potreba za preteranim ulepšavanjem mnoge i iznenadila, ako se uzme u obzir da Naomi, iako je u šestoj deceniji, i dalje radi punom parom. 

Uostalom, složićemo se sa jednim od komentara: "Ako ona sebi nije dovoljno lepa, šta da kažemo mi, obične žene?". Da, zvuči neverovatno da jedna od najlepših žena svih vremena ima komplekse i posustaje pred aktuelnim standardima lepote, no ako zagrebete samo malo dublje, videćete da i ona, kao i mnoge druge, i te kako ima svoje nesigurnosti. 

Naomi kembel takođe ima svoje nesigurnosti.
Profimedia 

Kada vratite film, na prste jedne ruke ćete izbrojati njene paparaco fotografije na kojima je bez šminke. Često sa sobom voditi tim stručnjaka koji su zaduženi da u svakom trenutku njena kosa i šminka budu tip-top. 

Sve to zapravo je usledilo nakon par incidenata, zbog kojih se otkrilo kako zapravo izgleda. Naime, na određenim paparaco fotografijama u prošlosti vidi se da je kosa manekenke u jezivom stanju zbog nadogradnji koje je nosila godinama, ali i lepka od perika. Zbog svega su govorili da nije ni "m" od modela.

Ona je praktično ćelava na određenim mestima. Takođe, Naomi bez šminke je potpuno druga osoba, te ne iznenađuje što je i kod kuće našminkana, ali i isfotošopirana, samo da bi se zadržala iluzija da je "savršena žena". 

Naravno, zbog novog "incidenta" sa Fotošopom, mnogi su se podsetili upravo njenih starih fotki sa letovanja, kada se prvi put videlo u kakvom je zapravo stanju skalp manekenke.

Takođe, sve više fotografa počelo je i da izbacuje close-ups, odnosno slike načinjene izbliza, na kojima se vidi prava tekstura lica i u kavom je stanju koža.

I Naomi, kao i većina žena, ima problem sa porama, ožiljcima od akni, pa čak i uraslim dlačicama na bradi.

Da li je zbog toga manje lepa? Apsolutno ne! Ipak, teško da će iko privoleti Naomi da objavljuje realnije fotografije. Jedina koja može da učini nemoguće je njena ćerka, dok bude odrastala, jer se čini da su standardi lepote sve stroži i nerealniji. 

Ukoliko ne krene njenim stopama, nije isključeno da će upravo to biti prekretnica da konačno vidimo slavnu manekenku u pravom svetlu, ali čak ni tada nije isključeno da će Kembel i dalje "gurati" priču o savršenosti. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!