Od kada je supermodel Naomi Kembel sredinom maja na svom Instagram profilu objavila fotografiju dečjih stopala na svom dlanu, uz koju je dodala emotivan opis, ne prestaje da se priča o njenoj ćerkici.

Iako Naomi retko objavljuje fotogarfije na kojima se može videti njena ćerka, međutim, ovog puta napravila je presedan i tokom odmora na Maldivima napravila je par fotografija sa svojom mezimicom.

Naomi Kembel sa ćerkom.
Papixs / Papixs / Profimedia 

Podsetimo, manekenka je u 51. godini u strogoj tajnosti dobila ćerku zahvaljujući surogat majci, ime oca nije poznato, a prvi put ju je pokazala na naslovnici "Vogue" pre nekoliko meseci kada je javno stala na kraj glasinama da ju je usvojila.

"Ona nije usvojena. To je moje dete", rekla je manekenka. Dodala je i da je majčinstvo najlepša stvar koja joj se dogodila.

Naomi je sada objavila fotografiju kako ruku pod ruku šeta plažom sa svojom mezimicom, dok obe nose bele haljine. Intimni trenuci koje je slavna manekenka podelila mnoge su oduševili, dok su se nizali komentari da je devojčica ista majka.

Naomi Kembel sa ćerkom.
Instagram 

Podsetimo, nakon objavljivanja da je postala majka, ova vest je mnoge iznenadila budući da niko nije znao da je trudna.

"Na jednu ruku mogu nabrojati broj ljudi koji su znali da je imam. Ali ona je najveći blagoslov koji sam ikada mogla da zamislim. Ona je najbolja stvar koju sam ikad napravila", rekla je Naomi jednom prilikom.

Inače, Naomi i svoj ljubavni život strogo čuva od javnosti, iako se često pisalo o njenim vezama. Poslednja romansa za koju je javnost znala bila je sa reperom Skeptom 2018. godine. 2019. godine flertovala je sa Lijamom Pejnom, ali vezu nikad nisu izvaničili.

Bila je u vezi i sa Majkom Tajsonom, Robertom De Nirom, Pi Didijem, ali i sa ruskim milijarderom Vladislavom Doronjinom koji je kasnije povezivan sa "najtužnijom princezom" Šarlin od Monaka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!