Jedna od najpoznatijih supermodela svih vremena, Naomi Kembel, konačno je, kako se čini, srećna u ljubavi. Slavna manekenka nedavno se na različitim događajima pojavila ruku pod ruku sa filmskim producentom Mohamedom al Turkijem (37), poznatim saudijskim multimilionerom, a kako tvrde izvori novopečenom paru, oni su bili prijatelji godinama pre nego što su se rodile "iskrice". 

"Naomi je veoma izbirljiva po pitanju toga s kim će provesti vreme, a s Mohamedom se zbližila", rekao je neimenovani izvor za The Sun.

"Spojila ih je ljubav prema modi i umetnosti, a imaju i mnogo zajedničkih prijatelja. Naomi je bila s njim u Dubaiju i deluje srećnije nego ikad", dodao je izvor.

"Provode mnogo vremena zajedno i čini se da između njih postoji iskra, čak i ako je u ovom trenutku to samo prijateljstvo."

Mohamed je zapravo još 2021. na Instagramu podelio fotografiju sa supermodelom, a potom su se zajedno pojavili na različitim događajima: na Nedelji mode u Parizu 2022. i 2023, na brojnim ekskluzivnim žurkama, na Kanskom festivalu prošle godine... a producent je sve vreme sedeo pored Naomi na njenoj prošlogodišnjoj proslavi rođendana u Francuskoj.

U poslednje vreme se ne odvajaju, te ne čudi što mnogi misle da je samo pitanje dana kada će i zvanično uploviti u vezu. No, pre nego što su se rodile emocije prema saudijskom milioneru, Naomi je imala više nego buran ljubavni život, a evo ko su njeni bivši.

Robert De Niro, rane devedesete

Nikada javno nisu potvrdili svoju vezu, ali se pričalo da su izlazili nekoliko godina, kao i da je Kembel bila luda za glumcem. Manekenka je navodno toliko bila zaljubljena u njega da je želela i da De Niro bude otac njene dece. "On je bio onaj koga bi zvala noću kad god bi joj trebao neko da razgovara, on je najmirnija stvar u njenom životu", rekao je izvor blizak Naomi tada.

Kembel je potvrdila romansu tek deceniju kasnije, kad je rekla za Times: "Šta god da pričaju o meni, ostala sam prijatelj sa svim svojim bivšim… osim sa poslednjim" (poslednji za koga se pretpostavlja da je Vladimir Doronin). "Videla sam Roberta De Nira neposredno pre korone", rekla je manekenka.

Adam Klejton (U2), 1992. - 1993.

Naomi je navodno izlazila i sa članom U2 benda Adamom Klejtonom između 1992. i 1993. godine nakon što je u jednom intervjuu rekao da je jedna stvar koju je želeo, ali nije imao, bila "sastanak sa Naomi Kembel". Manekenka je 2015. godine potvrdila da su njih dvoje i dalje prijatelji.

"Ja sam prijatelj sa celim U2. Ceo bend je bio sjajan. Sva njihova deca su odrasla", rekla je ona. "Lepo je poznavati ljude tako dugo i još uvek imati konekcije... Imam samo  pozitivne stvari da kažem o njemu. Veoma sam ponosna na Adama."

Leonardo Dikaprio, 1995.

Pričalo se da su Naomi i Leo bili u vezi 1995. godine i da su ostali u prijateljskim odnosima. Nakon toga su viđeni zajedno u više navrata, zajedno su letovali, družili se na događajima i slično.

Flavio Brijatore, 1998. - 2003.

Naomi je imala nekoliko dužih veza, a jedna je bila i sa bivšim šefom Formule 1, Flaviom Brijatoreom. Par se zabavljao pet godina, a verili su se 1999. nakon godinu dana veze. Iako su danas prijatelji, u jednom trenutku njihov odnos je bio na staklenim nogama kada se saznalo da je Flavio njenoj koleginici Hajdi Klum napravio dete. Kasnije se pričalo da Naomi i Brijatore ipak tada nisu bili zajedno, a šta je prava istina znaju samo oni.

Vladislav Doronjin, 2008. - 2013.

Naomi kembel je bila u vezi sa Vladislavom Doronjinom.
RACHID BELLAK / Bestimage / Profimedia 

Druga veza koju je Naomi javno potvrdila bila je sa ruskim milijarderom Vladislavom Doronjinom. Par je bio lud od ljubavi, toliko da je manekenka prešla u pravoslavlje zbog svog partnera, zbog čega su se često šalili da je "najpoznatija pravoslavka u Holivudu". Govorilo se i da je pitanje dana kada će stati pred oltar jer je manekenka konačno pronašla "gospodina pravog", a onda se, preko noći, sve promenilo. 

Pročitajte još: "DROGA ME JE UMALO UBILA" Slavna mankenka odala se porocima posle SMRTI DIZAJNERA kog je gledala kao oca kog nije imala

2020. se otkrilo da je Naomi tužila Doronjina, nakon čega je o uzvratio tužbom, tvrdeći da njegova bivša devojka ne želi da mu vrati "lične stvari" vredne 3 miliona dolara.

Naomi kembel je na kraju tužila bivšeg dečka Vladislava.
Shutterstock 

Nije poznato kako je i da li je nekadašnji par uspeo da reši problem, no, šuškalo se da je raskid i sve što je usledilo potom jako povredilo manekenku. Ipak, jednom prilikom je rekla da nije više ljuta na njega.

Što se drugih partnera sa kojima je Naomi povezivana, na listi su se našli i Ašer, Lijam Pejn, Džerard Batler, Pi Didi, Skepta, Majk Tajson i mnogim drugim, ali nijedna od ovih romansi nikada nije zvanično potvrđena, te nije poznato da li su u pitanju samo nagađanja ili je zaista između njih bilo nečeg višeg.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

USPEO JE DA UĆUTKA BIL KLINTONA, A ZBOG NAOMI KEBEL JE MOGAO DA ZAVRŠI U ZATVORU! Ko je Goran Dželatović koga se mnogi plaše? Kurir

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!