Slavna manekenka se suočavala sa zavisnošću od droge tokom devedesetih godina, a sada je podelila šta je bio okidač za to, osvrćući se i na traumatično detinjstvo, uključujući očev odlazak iz njihovog života pre njenog rođenja.

Naomi Kembel je istakla da su ubistvo čuvenog dizajnera Đanija Versaćea i traume iz njenog detinjstva bili okidači koji su je gurnuli u zamku poroka. "Mislim da sam pokušavala da potisnem tugu kada sam počela da koristim drogu. Zavisnost je zaista teška stvar. Misliš da ćeš time ublažiti bol, ali to nije istina. To samo uzrokuje još veći strah i nelagodu, zbog čega postajete izuzetno besni", izjavila je Naomi Kembel, koja je posebno teško podnela ubistvo Đanija Versačea 1997. godine.

Naomi Kembel umalo umrla od droge nakon smrti slavnog dizajnera
CHRIS CHEW / UPI / Profimedia 

"Delio je moje snove i motivisao me da nastavim čak i kada sam sumnjala u sebe. Njegova smrt me je duboko pogodila i bila sam izuzetno tužna", dodala je.

Naomi i Đani Versaće
THOMAS COEX / AFP / Profimedia 

Naomi Kembel je zbog konzumiranja kokaina doživela kolaps tokom snimanja 1999. godine. "Pokušavala sam potisnuti svoje emocije, ali shvatila sam da to nije moguće. Uništavala sam sebe. Bilo je to veoma bolno iskustvo", poručila je modna ikona, koja je nakon incidenta otišla na rehabilitaciju. "To je bila najbolja odluka koju sam mogla doneti u tom trenutku", dodala je.

Naomi Kembel sa ćerkom koju je dobila putem surogat majke i čiji identitet krije od očiju javnosti.
Profimedia 

Naomi je istakla da je dugo vremena trebalo da prevaziđe svoje probleme, ali sada zna kako da se nosi sa njima. U seriji je prikazan i njen intervju sa Barbarom Volters iz 2000. godine, gde je otvorila dušu o traumama iz detinjstva. "Prošla sam kroz mnogo problema - nisam poznavala oca, a majku nisam često viđala. To je izazivalo lavinu emocija. Jedna od tih emocija je bes koji proizlazi iz duboko ukorenjenih osećanja nesigurnosti, nedostatka samopouzdanja i usamljenosti", naglasila je, prema izveštaju portala Page six.

Naomi Kembel umalo umrla od droge nakon smrti slavnog dizajnera
Alfonso Catalano/SGP / SGP / Profimedia