Slavni glumac Kristijan Bejl proslavio je Dan majki sa suprugom Sandrom Sibi Blažić i njihovim 10-godišnjim sinom Džozefom. 

Njih su paparaci uslikali u šetnji ulicama Njujorka, dok su se zabavljali i uživali u slobodnom danu glumca. Bejl nijednog trenutka nije puštao ruku svoje supruge Sibi koja se smejala sve vreme. 

Iz priloženog je lako zaključiti da su emocije između njih jake kao prvog dana, a činjenica da je praznik proveo sa suprugom, bez da se obratio sestri i majci poput drugih slavnih ličnosti, dovoljno govori o tome da je u svoj izbor siguran. 

Kristijan Bejl sa Sandrom.
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ona je tako dobra i snažna žena. Sve joj dugujem", rekao je glumac za Sandru kojoj je pravo ime Srboslava Blažić. 

Podsetimo, Kristijan Bejl je upravo zbog lepe Srpkinje prekinuo kontakt sa porodicom nakon što su je njegova majka i sestra jezivo izvređale. Njegova porodica nije odobravala ovu vezu jer više nisu mogli da utiču na novac glumca, a svađa u hotelu bila je poslednja kap.

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-13410439/Christian-Bale-10-year-old-son-Joseph-celebrate-Mothers-Day-Sibi-Blazic-day-New-York-City.html#v-8703381983498948066

2008. godine je Bejl bukvalno fizički izbacio svoju sestru i majku iz hotelske sobe u kojoj je odseo jer su ružno pričali o Sandri. Šuška se i da mu je u tom trenutku sestra Šeron tražila na zajam 100.000 dolara, nakon čega je glumcu pao mrak na oči.

"Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je na nas bez razloga, a njegova supruga Sandra, koju sam srela nekoliko puta, to je sve u tišini posmatrala. Kristijan nam jako nedostaje, ali on ne odgovara ni na naše pozive, mejlove, ni rođendanske čestitke, a čak je i nekoliko puta promenio i broj telefona. Kako bih znala kako izgleda, tražim ga po internetu, a ponekad, kada se fotografiše s ćerkom, mogu da vidim i kako moja unuka raste", rekla je svojevremeno Bejlova majka koju su, zajedno sa ćerkom prozvali za "lažne svetice", kada se otkrilo šta su godinama radile slavnog glumcu iza leđa i kako su tretirali njegovu suprugu.

Kristijan Bejl je stao na stranu supruge, a ne majke i sestre.
f84 / Zuma Press / Profimedia 

Interesantno je da je glumac zbog Sandre promenio i veru i prešao u pravoslavlje, ali i pristao na brak, s obzirom da je godinama bio protiv istog.

"U mojoj porodici svi su bili razvedeni, pa nisam imao baš zdrave ideje o braku. Onda sam upoznao Sibi i odjednom mi se to učinilo fantastičnom idejom", rekao je glumac.

I zaista, Bejl je uvek isticao da je zbog lepe Sandre danas to što jeste, te da mu je vratila osmeh na lice kada se sve u njegovom životu rušilo.

Shutterstock, ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia Kristijan Bejl i dalje je ludo zaljubljen u lepu Srpkinju Srboslavu Sandru Sibi Blažić.

Pročitajte još: ZBOG LEPE SRBOSLAVE SLAVNI ŠMEKER JE IZBACIO SESTRU I MAJKU IZ KUĆE Smetalo im je što je Srpkinja i jezivo su je vređale

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Anketa najlepši Srbin i Srpkinja MONDO

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!