Ima li šta lepše nego kada muškarac svim srcem voli ženu i stane ispred nje kada je to potrebno? Verujemo da će se većina žena složiti da bi ovo trebalo da se podrazumeva u svakoj vezi, međutim, činjenica je da nije tako. 

Ipak, postoje i svetli primeri poput ljubavne priče holivudskog šmekera Kristijana Beljla, koji nas podseća da treba da pristanemo isključivo na prave džentlemene i ni na šta manje. 

Verovali ili ne, slavni glumac već 14 godine ne razgovara ni sa sestrom ni sa majkom, a razlog je ništa drugo do njihovo odvratno ponašanje prema njegovoj supruzi Srboslavi Sibi Blažić. 

Kristijan Bejl je u srećnom braku sa Srboslavom.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Njegova porodica nije odobravala ovu vezu, a nakon brojnih svađa, Bejl se odrekao majke i sestre i izbacio ih iz kuće. Kao znak ljubavi prešao je u pravoslavlje, a njegov brak danas je jedan od najstabilnijih u Holivudu. Glumac koga zovu kraljem transformacija, je u gotovo svakom intervjuu priznao da danas ne bi bio tu gde jeste da nije bilo upravo Sibi.

- Moja supruga je neverovatno jaka žena. Snažna i otresita, ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Kako se ponašam kod kuće, to dosta zavisi od uloge za koju se spremam, ali mojoj Sibi se to sviđa. To možete da gledate na dva načina - s jedne strane neko bi rekao 'jadna žena, sigurno joj nije lako da se nosti sa tim', a s druge strane možete da joj zavidite i kažete 'kakva srećnica, u isto vreme može biti s toliko različitih muškaraca' - rekao je svojevremeno Bejl koji sa Srboslavom ima ćerku Emelin i sina Džozefa, a primere upravo tih "tranformacija" glumca o kojim je govorio pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

printscreen/youtube Kristijan Bejl

Inače,  kako su pisali strani mediji svojevremeno, 2008. godine je Bejl bukvalno fizički izbacio svoju sestru i majku iz hotelske sobe u kojoj je odseo jer su ružno pričali o Sandri. Vređali su je jer je Srpkinja, i nazivali je pogrdnim imenima. Šuška se i da mu je u tom trenutku sestra Šeron tražila na zajam 100.000 dolara, nakon čega je glumcu pao mrak na oči jer su one krivile upravo Sandru da je ona ta koja glumcu brani da pomaže svoju porodicu.

Kristijan Bejl branio je svoju suprugu od porodice.
f84 / Zuma Press / Profimedia 

- Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je na nas bez razloga, a njegova supruga Sandra, koju sam srela nekoliko puta, to je sve u tišini posmatrala. Kristijan nam jako nedostaje, ali on ne odgovara ni na naše pozive, mejlove, ni rođendanske čestitke, a čak je i nekoliko puta promenio i broj telefona. Kako bih znala kako izgleda, tražim ga po internetu, a ponekad, kada se fotografiše s ćerkom, mogu da vidim i kako moja unuka raste - rekla je svojevremeno Bejlova majka.

Ko je Srboslava Blažić?

Sandrini roditelji su 1960. napustili Beograd i otišli da žive u Ameriku. Deset godina kasnije dobili su Sandru koja se bavila manekenstvom pre nego što je upoznala glumca. Priča o tome kako je upoznala Bejla liči na scenario klasične holivudske romantične komedije. Naime, Kristijanov mentor nakon dolaska u Holivud bila je Vinona Rajder koja mu je pomogla da dobije angažman u filmu "Little Women" iz 1994. u kojem je ona igrala glavnu ulogu.

Kristijan Bejl je hteo da smuva vinonu rajder a završio sa Sandrom.
printscreen/youtube 

Priča se da je Bejl na sve načine pokušavao da zavede Vinonu, ali ona je odbila njegovo udvaranje i on je utehu pronašao u glumici Samanti Matis. Međutim, Vinona i Kristijan ostali su dobri prijatelji, a krajem devedesetih, Bejl je na jednoj od zabava Rajderove, upoznao njenu ličnu asistentkinju Sandru Blažić koja je Vinoni pomagala na snimanju filmova "Girl, Interrupted" i "Autumn In New York".

Kristijan Bejl je zbog Sandre prešao u pravoslavlje.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Bejl je inače 4 godine mlađi od Blažićeve, a od prvog dana postali su nerazdvojni da bi se venčali 2000. Las Vegasu. Dve godine nakon svadbe živeli su u Edinburgu, a zatim su se preselili u Los Anđeles gde su kupili kuću u kojoj žive sa kćerkom Emelin i psima Modžom i Ramonom.

kristijan bejl stalno ističe da uspeh duguje svojoj supruzi srboslavi.
Shutterstock 

Inače, Sandrin otac Slobodan Blažić svojevremeno je novinarima rekao da je Kristijan, nasuprot imidžu koji ima, izuzetno miran i staložen čovek, kao i da insistira na tome da njegova kćerka Emelin nauči i maternji jezik. Sa druge strane, prijatelji glumca govorili su drugačije, odnosno da njihov brak nije bio toliko idiličan ponajviše zbog Bejlove prgave naravi zbog čega se Sandra često nalazila u situaciji da je morala da ga smiruje.

Otac Sandre Blažić kaže da je Kristijan drugačiji od onoga za šta se predstavlja.
AM / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zato i ne čudi što Bejl stalno ističe da sav svoj uspeh duguje njoj, jer očigledno jedina zna kako da izađe na kraj sa njegovim temperamentom, a slavni par i dan-danas zaljubljen je kao prvog dana i retko se odvajaju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!