Kristijan Bejl sa pravom nosi titulu jednog od najomiljenih glumaca Holivuda.

Talentovani umetnik zbog uloga je bio spreman na drastične transfromacije zbog kojih ga je nekad bilo teško prepoznati, a "American Psycho", "The Machinist", "The Dark Knight", "The Fighter"... samo su neka od ostvarenja zbog kojih je stekao svetsku slavu.

Ipak, zanimljivo je da sav svoj uspeh Bejl, kako je sam rekao, duguje samo jednoj ženi - svojoj supruzi Sandri, koja je bila uz njega u svim trenucima i pomogla mu da postane to što je danas.

Iako je Kristijan godinama smatrao da se nikad neće oženiti, a razlog tome je odrastanje u disfunkcionalnoj porodici, lepa Srpkinja Sandra Sibi Blažić, koja mu je isprva bila asistentkinja promenila mu je mišljenje.

Kristijan Bejl se zbog supruge svađao sa porodicom,
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

- U mojoj porodici su svi razvedeni i nikada nisam imao posebno mišljenje o braku. Uopšte nisam planirao da se oženim - rekao je Kristijan Bejl.

Međutim, njihov početak ljubavi bio je sve samo ne lak. Njegova porodica nije odobravala njegovu vezu, a nakon brojnih svađa sve se završilo tako što se Bejl odrekao majke i sestre i sa njima prekinuo svaki kontakt još pre 14 godina.

Kristijan Bejl već više od deceniju nema kontakt sa majkom i sestrom.
printscreen/youtube 

- Moja supruga je neverovatno jaka žena. Snažna i otresita, ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Kako se ponašam kod kuće, to dosta zavisi od uloge za koju se spremam, ali mojoj Sibi se to sviđa. To možete da gledate na dva načina - s jedne strane neko bi rekao 'jadna žena, sigurno joj nije lako da se nosti sa tim', a s druge strane možete da joj zavidite i kažete 'kakva srećnica, u isto vreme može biti s toliko različitih muškaraca' - rekao je svojevremeno Bejl koji sa Sandrom ima ćerku Emelin i sina Džozefa, a primere upravo tih "tranformacija" glumca o kojim je govorio pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

printscreen/youtube Kristijan Bejl

Inače, kako su pisali strani mediji svojevremeno, 2008. godine je Bejl bukvalno fizički izbacio svoju sestru i majku iz hotelske sobe u kojoj je odseo jer su ružno pričali o Sandri. Šuška se i da mu je u tom trenutku sestra Šeron tražila na zajam 100.000 dolara, nakon čega je glumcu pao mrak na oči.

- Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je na nas bez razloga, a njegova supruga Sandra, koju sam srela nekoliko puta, to je sve u tišini posmatrala. Kristijan nam jako nedostaje, ali on ne odgovara ni na naše pozive, mejlove, ni rođendanske čestitke, a čak je i nekoliko puta promenio i broj telefona. Kako bih znala kako izgleda, tražim ga po internetu, a ponekad, kada se fotografiše s ćerkom, mogu da vidim i kako moja unuka raste - rekla je svojevremeno Bejlova majka.

Glumac je zbog Sandre, odnosno Srboslave kako joj je pravo ime, promenio i veru i prešao u pravoslavlje.

Inače, Sandrini roditelji su 1960. napustili Beograd i otišli da žive u Ameriku. Deset godina kasnije dobili su Sandru koja se bavila manekenstvom pre nego što je upoznala glumca. Priča o tome kako je upoznala Bejla liči na scenario klasične holivudske romantične komedije. Naime, Kristijanov mentor nakon dolaska u Holivud bila je Vinona Rajder koja mu je pomogla da dobije angažman u filmu "Little Women" iz 1994. u kojem je ona igrala glavnu ulogu.

Kristijanov mentor nakon dolaska u Holivud bila je Vinona Rajder koja mu je pomogla da dobije angažman u filmu "Little Women"
printscreen/youtube 

Priča se da je Bejl na sve načine pokušavao da zavede Vinonu, ali ona je odbila njegovo udvaranje i on je utehu pronašao u glumici Samanti Matis. Međutim, Vinona i Kristijan ostali su dobri prijatelji, a krajem devedesetih, Bejl je na jednoj od zabava Rajderove, upoznao njenu ličnu asistentkinju Sandru Blažić koja je Vinoni pomagala na snimanju filmova "Girl, Interrupted" i "Autumn In New York".

Kristijan Bejl upoznao je Sandru Blažić dok je pokušavao da zavede Vinonu Rajder.
Shutterstock 

Bejl je inače 4 godine mlađi od Blažićeve, a od prvog dana postali su nerazdvojni da bi se venčali 2000. Las Vegasu. Dve godine nakon svadbe živeli su u Edinburgu, a zatim su se preselili u Los Anđeles gde su kupili kuću u kojoj žive sa kćerkom Emelin i psima Modžom i Ramonom.

Inače, Sandrin otac Slobodan Blažić svojevremeno je novinarima rekao da je Kristijan, nasuprot imidžu koji ima, izuzetno miran i staložen čovek, kao i da insistira na tome da njegova kćerka Emelin nauči i maternji jezik. Sa druge strane, prijatelji glumca govorili su drugačije, odnosno da njihov brak nije bio toliko idiličan ponajviše zbog Bejlove prgave naravi zbog čega se Sandra često nalazila u situaciji da je morala da ga smiruje.

Kristijan Bejl insistira da njegova deca nauče i srpski jezik zbog supruge Sandre.
AM / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zato i ne čudi što Bejl stalno ističe da sav svoj uspeh duguje njoj, jer očigledno jedina zna kako da izađe na kraj sa njegovim temperamentom, a slavni par i dan-danas zaljubljen je kao prvog dana i retko se odvajaju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!