Mnogi su mišljenja da čuveni supermodeli poput Naomi Kembel, Kejt Mos i drugih nikada neće dobiti dostojne naslednice.

Međutim, čini se da ovo mišljenje više ne važi, jer upravo našu manekenku Bojanu Krsmanović nazivaju novom Sindi Kraford, a lepotica iz Beograda i te kako gradi ne samo karijeru u regionu, već je za nju čuo i svet.

Porede je kako sa Sindi, tako i sa Sofijom Loren, a u svet mode ušla je sa samo 14 godina zahvaljujući sestri koja je dizajnerka. Međutim, početak nije bio lak. Kako je sama svojevremeno priznala, u školi su je drugari ismevali zbog visine i malog broja kilograma. Kada je sa 15 godina dobila prvi angažman u inostranstvu, na Nedelji mode u Atini, počela je da stiče samopouzdanje.

Bojana Krsmanović u svet mode je ušla sa 14 godina.
Instagram 

Bojana koja često dolazi u rodni Beograd pre nego što je uplivala u modni svet rekla je koleginicama na fakultetu da će "uspeti i da planira da proslavi svoje ime".

Što je rekla, to je i učinila, krenula je od jasne odluke i stigla do cilja. Čim je rešila da će uspeti, usledile su kampanje za "Guess" , "Lise Charmel Antinea" i čuveni "Sport illustrated" koji ju je spojio sa Irinom Šajk, ali i sa Ešli Grejem.

Bojanu Krsmanović porede i sa Sindi Kraford.
printscreen/instagram 

Ona je, inače postala prva Srpkinja koja je nakon Ane Ivanović sarađivala sa čuvenim brendom. "Sport illustrated" joj je dao nadimak Bo i proglasio jednom od najboljih debitantkinja.

Nakon što se dokazala u Evropi, Bojana je poželela da osvoji i Ameriku, pre svega Njujork koji je jedan od svetskih centara mode, a prvi korak na tom putu bila je saradnja sa brendom "Guess" u Barseloni koja se nastavila u Los Anđelesu.

Bojana Krsmanović nastavila je da gradi karijeru u Americi.
pritnscreen/instagram 

Bojana najveći deo vremena provodi u inostranstvu snimanjući kampanje za kupaće kostime, a ne libi se da svoje raskošne obline pokaže i na Instagramu na kom je prati više od 353.000 ljudi.

Inače, Bojani su pojedini ljudi iz sveta mode sugerisali da smrša zbog karijere, ali ona je na to nikad nije pristala, te su vremenom upravo obline postale njen zaštitni znak, ali i mladež kod usne kao što ga ima Sindi Kraford.

Bojana Krsmanović ima mladež poput Sindi Kraford.
AUG/face to face / Face to Face / Profimedia 

Jedno je sigurno - o lepoj srpskoj manekenki tek će pričati svet, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta

Instagram Lepa srpska manekeka kojoj se divi svet

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!