Srpska manekenka Bojana Krsmanović koju su čelnici modnih kuća prozvali "srpskom Sindi Kraford" je većinu vremena provela u Americi zbog posla gde je imala prilike da upozna brojne poznate zvezde.

Posećujući zabave koje su u organizaciji modnih dizajnera, Bojana je upoznala brojne ličnosti iz sveta muzike i filma, budući da su zvezde česti gosti na brojnim žurkama, naročito onim koje su humanitarnog karaktera.

bojana krsmanovic
Instagram 

Obzirom da je u modnim krugovima već dug godina, veoma je priznata od strane svojih stručnjaka iz svoje branše, a zanimljivo je da se druži sa slavnim manekenkama poput Irine Šajk sa kojom se redovno viđa na raznim modnim svečanostima i sa kojom je u sjajnim odnosima.

Bojana Krsmanović imala je priliku da upozna i neke zvezde koje voli privatno. Jedna od njih je i Saša Baron Koen sa kojim je prilikom upoznavanja Bojana imala simpatičan pristup.

- Ne mogu reći da mi je idol, ali jedina osoba kojoj sam ja prišla kako bih je upoznala jeste Borat, odnosno glumac Saša Baron Koen. Obožavam ga, neverovatno je pametan i zanimljiv, glasno se smejem kad gledam njegove komedije- - ispričala je manekenka pa dodala kako je došlo do tog susreta:

sasa baron koen
Instagram / ddp USA / Profimedia 

- Bila sam u Los Anđelesu na žurki povodom dodele Oskara kad mi je prišao glumački agent i pitao me da li sam zainteresovana da se bavim glumom. Našalila sam se i rekla da bih ja, s obzirom na to da imam “jače” akcentovanje engleskog, jedino mogla da glumim Borata. On se nasmejao i rekao da je Saša Baron Koen iza mene. Prišla sam mu i ispričala mu to, a onda smo oboje počeli da govorimo Boratovim akcentom. Bilo je mnogo zabavno - prisetila se Bojana za "Gloriju".