Jovana Đorđević važi za jednu od najlepših domaćih manekenki, a njen izgled i pojava oduvek privlače veliku pažnju.

Veoma je aktivna na Instagramu i važi za jednu od najstilizovanijih srpskih manekenki, zbog čega je ženski deo populacije prati u enormnom broju. Ovoga puta, manekenka je zbog silikona u usnama odlučila da se obrati svim devojkama koje nameravaju da se podvrgnu ovoj estetskoj korekciji.

Jovana se pokajala jer je popunjavala svoje usne, pa je tim povodom okačila nekoliko storija na tu temu.

Jovana Đorđević savetovala devojke da ne stavljaju silikone u usne.
Instagram 

- Zdravo, drage moje devojke, danas sam htela da vam kažem jednu bitnu stvar. Ne znam koliko se vidi na snimku, imam borice, ne znam koliko ste ispratili moje storije od pre par dana sa večere - počela je ona.

- Naime, bila sam na injekcijama kortikosteroida, kako za usta, tako i za nausnice. Silikon migrira i pomera se vremenom i godinama. Moj se, između ostalog, pomerio u nausnice, tako da sam ja to primetila i počelo je da mi smeta - istakla je manekenka.

Jovana je otkrila da je za injekcije kortikosterioida čula od jedne prijateljice, koja joj je rekla da su delotvorne za usne.

- Onda sam odlučila da želim i nausnice da uradim i tretiram steroidom. Međutim, eto, obilo mi se o glavu. Ono što sam zapravo želela da poručim ovim beskonačnim brojem storija jeste da budete pametne - navela je ona, pa nastavila:

Jovana Đorđević pokušava da odstrani biopolimer iz svojih usana.
Instagram 

- Nemojte da idete kod neproverenih doktora na preporuke ljudi koje ne poznajete. Nemojte da dozvolite da vam ubrizgavaju silikon biopolimer, ne znam koliko tih podvrsta silikona ima. Ništa što zapravo nigde nije odobreno.

Kod nas mislim da to i dalje može da se koristi i obiće vam se o glavu. Nemojte da birate nešto što nije dobro za vas i za vaše zdravlje, samo zato što manje košta. Ja sam se zeznula i napravila tu grešku.

Jovana Đorđević pokazala svoje lice kao posledicu stavljanja silikona.
Instagram 

Na kraju se manekenka osvrnula na posledice koje ostavlja ovaj tretman usana.

- Velika je verovatnoća da će to vremenom da se izobliči i da ćete imati ozbiljne posledice, ne samo estetske.

Ja sam neko ko je na svojoj koži to osetio. Između ostalog, hirurški putem sam pokušavala da vadim ovaj materijal tri puta, ali kao što vidite, to nikad ne može sasvim da se odstrani.

Jovana Đorđević dobila poruke devojaka koje su imale komplikacije nakon stavljanja silikona.
Instagram 

Suština je sledeća: problem sa biopolimerom imaćete kad tad, a u pokušaju da ga uklonite, možete sebi napraviti još veće probleme. Srećom, mislim da hijaluronom mogu da popunim rupu koju je kortikosteroid napravio (nadam se).

Ali, to je upravo poenta ovog izlaganja - kraj se ne nazire, godinama se vrtim u krug i ispravljam krive drine samo zato što nisam bila dovoljno obaveštena kao mlađa. Ne nasedajte na lovačke priče i brinite o svom zdravlju na vreme - zaključila je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!