Jovana Đorđević važi za jednu od najlepših domaćih manekenki, a njen izgled i pojava oduvek privlače veliku pažnju.

Veoma je aktivna na Instagramu, gde redovno objavljuje provokativne fotografije, a pratioci komentarišu kako izgleda odlično.

Nedavno je odovarala na pitanje pratilaca čime je ponovo privukla ogromnu pažnju direktnim i oštrim odgovorima.

Kao i obično Jovana je najviše pitanja dobila u vezi sa svojim izgledom, vežbanjem ali i estetskim operacijama, za koje ona ne krije da je radila. Ipak, ovog puta nije bila raspoložena da odgovara na tu temu, pa pojedine pratioce nije štedela u odgovorima.

U većini odgovara na postavljena pitanja je imala "kontra napad" i bila veoma gruba prema ljudima koji su joj pisali.

jovana djordjevic
Instagram 

"Bio bi red da naučite da je krajnje nepristojno postavljati ovakva pitanja. Meni ne predstavlja problem da odgovorim na njih (u više navrata i jesam), ali zna da me iznervira nedostatak kulture kod ljudi", poručila je, a jednoj pratiteljki je poručila da "ne postoji tim plastičara koji bi njoj pomogao".

jovana djordjevic
Instagram 

"Je li te strah smrti?" bilo je još jedno od pitanja, na koje je Jovana odgovorila bez zadrške. "Jako ste morbidni. Nemam strah od smrti, ali imam od starenja. To je verovatno zato što osim lepote nemam šta da ponudim, pa me malo frka", odgovorila je vidno izrevoltirano.

jovana djordjevic
Instagram 

Kako su domaći mediji pisali, Jovana je imala nekoliko intervencija o čemu je i sama pričala. Uvećala je grudi i usne, iz kojih je kasnije izvadila silikon. Takođe je operisala i nos.

Inače, Jovana je jednom prilikom otkrila da žali zbog operacije nosa, koji je, kako kaže, operisala "previše puta. Na pitanje zašto je uopšte dirala nos, odgovorila je da je bila idiot.

"Zato što sam bila idiot! Dosada, hir, ne znam! Ništa lepša nisam zbog toga, šta više... To je jedina stvar koju bih promenila da mogu, ali, nažalost, ne mogu", napisala je svojevremeno 29-godišnja manekenka.

Instagram Jovana Đorđević

- Budite pametne, promislite svaku odluku dobro, pre nego što se odlučite na nešto što je trajno i nepovratno - zaključila je Jovana koja danas sa suprugom živi na relaciji Italija-Srbija.