Kralj transformacije, Kristijan Bejl, još jednom je uspeo da ostavi sve bez teksta. Glumac je inače poznat po svojim neverovatnim promenama na koje pristaje zbog uloga, nevezano da li to znači da će da smrša ili se ugoji 30 kilograma, ili će zbog šminke i protetike postati neprepoznatljiv.

Sada ćemo ga konačno gledati u novom filmu "Thor: Love and Thunder", a nakon što su se fotografije pojavile na mrežama, komentari poput da ga ni najbliža porodica ne bi prepoznala, samo se ređaju.

Bejl je uslikan još prošlog leta dok džogira na plaži obrijane glave, a evidentno je da je izgubio mnogo kilograma. Kristijan u filmu igra lik negativca, a sa glavnim glumcem Krisom Hemsvortom najveći deo scena snimao je na brojnim lokacijama u okolini Sidneja.

Kristijan Bejl uslikan je prošle godine dok džogira na plaži.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Kristijan je mnogo puta pokazao i dokazao kako mu drastične promene izgleda ne predstavljaju nikakav problem. Za potrebe uloge nekadašnjeg američkog potpredsednika Dika Čeneja u filmu "Vice" ugojio se nekoliko desetina kilograma, a dugu i gustu kosu zamenio je proćelavom glavom sa sedim vlasima.

Sa druge strane, za snimanje filma "The Machinist" Bejl je izgubio čak 30 kilograma nakon čega je njegova težina svega 54 kilograma.

Samo šest meseci nakon toga, vratio se na svoju kilažu i uspeo da definiše mišiće i preoblikuje telo za ulogu Betmena, što možete videti u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/youtube Kristijan Bejl

Iako je zbog dobre uloge u stanju da potpuno promeni izgled, jedina stvar u njegovom životu koja je bez promena je ljubav sa fatalnom Srboslavom zbog koje je prešao u pravoslavlje i čak u jednom trenutku i zaratio sa porodicom.

Kristijan Bejl sav uspeh duguje supruzi Srboslavi.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Kako je više puta istakao, sav uspeh koji je postigao duguje supruzi Sandri Srboslava-Sibi Blažić, a iako je mislio da se nikada neće oženiti, pponajviše zbog odrastanja u disfunkcionalnoj porodici, lepa Srpkinja koja mu je isprva bila asistentkinja promenila mu je mišljenje.

- U mojoj porodici su svi razvedeni i nikada nisam imao posebno mišljenje o braku. Uopšte nisam planirao da se oženim - rekao je Kristijan Bejl.

Međutim, njihov početak ljubavi bio je sve samo ne lak. Njegova porodica nije odobravala njegovu vezu, a nakon brojnih svađa sve se završilo tako što se Bejl odrekao majke i sestre i sa njima prekinuo svaki kontakt još pre 14 godina.

- Moja supruga je neverovatno jaka žena. Snažna i otresita, ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Kako se ponašam kod kuće, to dosta zavisi od uloge za koju se spremam, ali mojoj Sibi se to sviđa. To možete da gledate na dva načina - s jedne strane neko bi rekao 'jadna žena, sigurno joj nije lako da se nosti sa tim', a s druge strane možete da joj zavidite i kažete 'kakva srećnica, u isto vreme može biti s toliko različitih muškaraca' - rekao je svojevremeno Bejl koji sa Sandrom ima ćerku Emelin i sina Džozefa.

Kristijan Bejl je dobio sa suprugom Srboslavom dvoje dece.
AM / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, kako su pisali strani mediji svojevremeno, 2008. godine je Bejl bukvalno fizički izbacio svoju sestru i majku iz hotelske sobe u kojoj je odseo jer su ružno pričali o Sandri. Šuška se i da mu je u tom trenutku sestra Šeron tražila na zajam 100.000 dolara, nakon čega je glumcu pao mrak na oči.

- Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je na nas bez razloga, a njegova supruga Sandra, koju sam srela nekoliko puta, to je sve u tišini posmatrala. Kristijan nam jako nedostaje, ali on ne odgovara ni na naše pozive, mejlove, ni rođendanske čestitke, a čak je i nekoliko puta promenio i broj telefona. Kako bih znala kako izgleda, tražim ga po internetu, a ponekad, kada se fotografiše s ćerkom, mogu da vidim i kako moja unuka raste - rekla je svojevremeno Bejlova majka.

Kristijan Bejl kaže da ga supruga Srboslava u svemu podržava i da ga smiruje.
Shutterstock 

Glumac je zbog Sandre, odnosno Srboslave kako joj je pravo ime, promenio i veru i prešao u pravoslavlje. Bejl je inače 4 godine mlađi od Blažićeve, a od prvog dana postali su nerazdvojni da bi se venčali 2000. Las Vegasu. Dve godine nakon svadbe živeli su u Edinburgu, a zatim su se preselili u Los Anđeles gde su kupili kuću u kojoj žive sa kćerkom Emelin i psima Modžom i Ramonom.

Inače, Sandrin otac Slobodan Blažić svojevremeno je novinarima rekao da je Kristijan, nasuprot imidžu koji ima, izuzetno miran i staložen čovek, kao i da insistira na tome da njegova kćerka Emelin nauči i maternji jezik. Sa druge strane, prijatelji glumca govorili su drugačije, odnosno da njihov brak nije bio toliko idiličan ponajviše zbog Bejlove prgave naravi zbog čega se Sandra često nalazila u situaciji da je morala da ga smiruje.

Kristijan Bejl i dan danas suprugu voli kao prvog dana.
Shutterstock 

Zato i ne čudi što Bejl stalno ističe da sav svoj uspeh duguje njoj, jer očigledno jedina zna kako da izađe na kraj sa njegovim temperamentom, a slavni par i dan-danas zaljubljen je kao prvog dana i retko se odvajaju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!