Njapoznatija plus sajz manekenka Ešli Grejem porodila se početkom godine, a na svet je donela blizance Romana i Malajaka.

Ešli se tada po 3. put ostvarila u ulozi majke, a tada se maksimalno posvetila svom suprugu i deci.

Ešli je otkrila kako se mališani zovu kada je podelila fotografiju na Instagramu, a sada je u ispovesti za "Glamur", progovorila o detaljima porođaja koje, kako kaže, nikada neće moći da zaboravi.

Ešli Grejem sa suprugom koji joj je velika podrška
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ešli porođaj sa blizancima pamti kao da se odvio tek juče. Manekenka se porađala 7. januara u dva sata ujutru kada je osetila prve kontrakcije, a sve je trajalao oko 3 sata.

Kako je ispričala, ovaj porođaj je bio poput noćne more jer je izubila mnogo krvi i onesvestila se, a tek nekoliko sati kasnije saznala je kako čitav proces prošao.

Ešli Grejem porođaj sa blizancima opisala je kao noćnu moru
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Sećam se da me je neko blago dodirnuo po obrazu. Međutim, kasnije sam saznala da je neko u stvari morao ozbiljno da me šamara, držali su me za ruke, muž je šaputao molitvu u moje uvo, videla sam krv svuda po sobi pa zaplakala iz dna duše dok su me boli iglom", rekla je Ešli kojoj se bilo činilo i da je dugo provela u mraku.

Tim profesionalaca trudio se da je smiri, nakon što su je jedva probudili. Iako je ponavljala kako je dobro, zapravo se nije tako osećala.

"Nisu išli u prevelike detalje, ali ja sam pogledala oko sebe i videla sam bukvalno svuda krv. Zato sam i zakukala, osetila sam sav taj haos...

Inače, još uvek se ne osećam prijatno u svom telu. Iako sam prva koja je uvek zagovarala tu pozitivu. Napravim korak napred, pa dva nazad i sve tako... Ponavljam sebi da sam borac, preživela sam to krvarenje, nosila sam moje bebe, porodila se i sad sam im majka. Ali transformacija tela me uništava. Priznajem", ispričala je Ešli Grejem.

Instagram Ešli Grejem jedna je od najlepših manekenki današnjice, a svoje platforme koristi i da otvoreno diže svest o brojnim problemima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO) Instagram

- Sećam se da me je neko dodirnuo po obrazu, blago. Međutim, kasnije sam saznala da je neko u stvari morao ozbiljno da me šamara, držali su me za ruke, muž je šaputao molitvu u moje uvo, videla sam krv svuda po sobi pa zaplakala iz dna duše dok su me boli iglom... - nabrajala je Ešli, kojoj se bilo činilo i da je dugo provela u mraku.

Tim profesionalaca trudio se da je smiri, pošto su je već bili jedva probudili. Iako je ponavljala kako je dobro, nikako nije bila i znala je to.

- Nisu išli u prevelike detalje, ali ja sam pogledala oko sebe i videla sam bukvalno svuda krv. Zato sam i zakukala, osetila sam sav taj haos... Inače, još uvek se ne osećam prijatno u svom telu. Iako sam prva koja je uvek zagovarala tu pozitivu. Napravim korak napred, pa dva nazad i sve tako - nastavila je ona.

- Ponavljam sebi da sam borac, preživela sam to krvarenje, nosila sam moje bebe, porodila se i sad sam im majka. Ali transformacija tela me uništava, priznajem - otvorila je dušu ona.