Jedan od najuspešnijih plus sajz modela na svetu Ešli Grejem početkom januara se porodila i na svet donela blizance. Sada je lepa 34-godišnjakinja podelila je i prvu fotografiju svojih dečaka.

Ešli je na Instagramu objavila dirljivu fotografiju na kojoj sklupčana sedi na trosedu, dok samo u gaćica i belom kardiganu jednu bebu doji, a drugo drži u naručju. Manekenka je otkrila i imena svojih sinova - Roman i Malakej.

"Moji momci su bili najveći učitelji i najveći podsetnici da mogu da radim teške stvari. Ovo nije bilo lako, ali je vredno svega. Još uvek ne mogu da verujem da imam troje dece. Jedva čekam da uskoro sa svima vama podelim svoje iskustvo pre i posle porođaja", napisala je Grejemova.

Ova nežna fotografija majke i sinova prikupila je preko milion lajkova za krratko vreme, a brojni fanovi ostavili su joj dirljive komentare ispod slike.

Između ostalog oglasio se i njen suprug i otac bliznaca Džastin Ervin: "Nema reči koje mogu da opišem koliko sam ponosan".

Podsetimo, Džastin i Ešli već imaju dvogodišnjig sina Ajzaka. Manekenka je tokom trudnoće objavila nekoliko fotografija svog stomaka i našla je na veoma negativne komentare žena. 

Ipak, Ešli koja je uspešnu karijeru izgradila uprkos kilogramima navikla je na toksične komentare i na njih se nije ni previše obazirala.

“Zato što se naša tela stalno menjaju, uvek će biti preispitivanja u kakvom ste odnosu sa svojim telom. Kada sam zatrudnela sa Ajzakom, udarila sam se po glavi i rekla: “Ok, moraćeš dodatno da vežbaš ono što svima propagiraš”, jer se moje telo menjalo neverovatno brzo. I nisam shvatala šta će mi trudnoća zapravo uraditi, od strija do dobijanja 25 kilograma. Sada, u ovoj trudnoći, zapravo se nisam ni merila, jer jednostavno ne želim da znam. I to je bilo korisno za mene jer moje zdravlje nije određeno mojom težinom.

šli grejem naišla je na negativne komentare kada je podelila slike svog trudničkog stomaka
Instagram 

Znam da se veoma brinem o sebi i bebama, ali ipak postoji taj razgovor koji stalno vodim sama sa sobom:

“Tvoje telo je hram. Tvoje telo je snažno. Tvoje telo može da uradi ovo”, ispričala je Ešli nedavno.

JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Plus sajz manekenka uživa u majčinstvu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!