Najpoznatija plus sajz manekenka Ešli Grejem otkrila je na Instagramu da se porodila. Naime, ona je lepe vesti podelila na insta storiju i napisala da su bebe zdrave i srećne i da će sada uzeti malu pauzu od društvenih mreža da bi se oporavila od porođaja i posvetila deci. Ono što je mnogima zanimljivo jeste to da se Ešli porodila u kući u 40. nedelji trudnoće.

Ešli nije želela da otkrije imena dečaka, a nakon njene objave usledile su brojne čestitke fanova. 

Manekenka je tokom trudnoće objavila nekoliko fotografija svog stomaka i našla je na veoma negativne komentare žena.

Post Ešli Grejem nakon što se porodila
Instagram 

Ipak, Ešli koja je uspešnu karijeru izgradila uprkos kilogramima navikla je na toksične komentare i na njih se nije ni previše obazirala.

Ešli Grejem je na svet donela dva dečaka.
Instagram 

“Zato što se naša tela stalno menjaju, uvek će biti preispitivanja u kakvom ste odnosu sa svojim telom. Kada sam zatrudnela sa Ajzakom, udarila sam se po glavi i rekla: “Ok, moraćeš dodatno da vežbaš ono što svima propagiraš”, jer se moje telo menjalo neverovatno brzo. I nisam shvatala šta će mi trudnoća zapravo uraditi, od strija do dobijanja 25 kilograma. Sada, u ovoj trudnoći, zapravo se nisam ni merila, jer jednostavno ne želim da znam. I to je bilo korisno za mene jer moje zdravlje nije određeno mojom težinom.

Znam da se veoma brinem o sebi i bebama, ali ipak postoji taj razgovor koji stalno vodim sama sa sobom:

Tvoje telo je hram. Tvoje telo je snažno. Tvoje telo može da uradi ovo”, ispričala je Ešli nedavno.

JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Najpoznatija plus size manekneka se porodila

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!