Jedna od najpoznatijih plus sajz manekenki, Ešli Grejem, uskoro će se ponovno ostvariti u ulozi majke, a ovaj put, slavna lepotica čeka blizance.

Srećnu vest objavila je na društvenim mrežama, a u prilog je stavila videosnimak na kojoj možemo da vidimo trenutak kada je saznala da će njena postati postati bogatija za čak dva dečaka.

Sreću i zadovoljstvo nije krio ni njen dugogodišnji suprug Džastin Ervin koji ne može da dočeka trenutak kada će upoznati svoje naslednike.

''Je li ovo ozbiljno? Imaćemo tri dečaka'', s osmehom na licu pričala je jedna od najplaćenijih plus sajz manekenki na svetu.

Brojni pratioci čestitali su ponosnim roditeljima i poželeli im puno strpljenja i živaca s obzirom na to da dolaze dve bebe na svet.

Podsetimo, sina Ajzaka je rodila 20. januara prošle godine, a od tada na Instagram profilu s fanovima deli realne fotografije kako izgleda život mame. Nakon što je objavila kako doji sina u kafiću, besramno je pokazala strije koje je dobila na stomaku.

Mnoge je obožavateljke u komentarima svakodnevno hvale jer otvoreno piše o majčinskim problemima i svemu što joj je trudnoća donela.

Instagram Ešli Grejem jedna je od najlepših manekenki današnjice, a svoje platforme koristi i da otvoreno diže svest o brojnim problemima.