Veliki broj ljudi katoličke veroispovesti juče je proslavio Božić, među kojima su, očekivano, i brojne slavne ličnosti. Međutim, interesantno je da ga pojedine zvezde više ne slave kao ranije, već samo obeležavaju, dok im je fokus na pravoslavnom Božiću, kao što je slučaj kod slavnog glumca Kristijana Bejla koji više od dve decenije ljubi lepu Srpkinju Srboslavu Sandru - Sibi Blažić

Zbog nje je prešao u pravoslavlje, iako ga je to skupo koštalo odnosa sa porodicom, te se u njegovoj kući proslavljaju dva Božića, o čemu je i sam pričao. 

"Proslavljamo dva Božića. U decembru i u januaru jer oni (pravoslavni hrišćani) obeležavaju po drugom kalendaru", rekao je Bejl.

“U mojoj porodici svi su bili razvedeni, pa nisam imao baš zdrave ideje o braku. Onda sam upoznao Sibi i odjednom mi se to učinilo fantastičnom idejom", rekao je glumac.

I zaista, Bejl je uvek isticao da je zbog lepe Sandre danas to što jeste, te da mu je vratila osmeh na lice kada se sve u njegovom životu rušilo.

Ona je ljubav njegovog života, a sam Kristijan Bejl godinama je smatrao da se nikada neće oženiti, a razlog tome je odrastanje u disfunkcionalnoj porodici. Međutim, lepa Srpkinja Sandra Sibi Blažić, koja mu je prvo bila asistentkinja, promenila je mišljenje čuvenom glumcu.

ODREKAO SE MAJKE I SESTRE

"Nikada nisam imao posebno mišljenje o braku. Uopšte nisam planirao da se oženim!", rekao je jednom prilikom Bejl.

Kristijan Bejl ludo je zaljubljen u Sandru.
Shutterstock 

Njihov početak bio je sve samo ne lak. Njegova porodica nije odobravala njegovu vezu, a nakon brojnih svađa sve se završilo tako što se Bejl odrekao majke i sestre i sa njima prekinuo svaki kontakt još pre 14 godina.

"Moja supruga je neverovatno jaka žena. Snažna i otresita, ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Kako se ponašam kod kuće, to dosta zavisi od uloge za koju se spremam, ali mojoj Sibi se to sviđa. To možete da gledate na dva načina - s jedne strane neko bi rekao 'jadna žena, sigurno joj nije lako da se nosti sa tim', a s druge strane možete da joj zavidite i kažete 'kakva srećnica, u isto vreme može biti s toliko različitih muškaraca'", rekao je svojevremeno glumac koji je sa njom dobio i dvoje dece.

ZBOG ŽENE PROMENIO VERU

2008. godine je Bejl bukvalno fizički izbacio svoju sestru i majku iz hotelske sobe u kojoj je odseo jer su ružno pričali o Sandri. Šuška se i da mu je u tom trenutku sestra Šeron tražila na zajam 100.000 dolara, nakon čega je glumcu pao mrak na oči.

"Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je na nas bez razloga, a njegova supruga Sandra, koju sam srela nekoliko puta, to je sve u tišini posmatrala. Kristijan nam jako nedostaje, ali on ne odgovara ni na naše pozive, mejlove, ni rođendanske čestitke, a čak je i nekoliko puta promenio i broj telefona. Kako bih znala kako izgleda, tražim ga po internetu, a ponekad, kada se fotografiše s ćerkom, mogu da vidim i kako moja unuka raste", rekla je svojevremeno Bejlova majka koju su, zajedno sa ćerkom prozvali za "lažne svetice", kada se otkrilo šta su godinama radile slavnog glumcu iza leđa i kako su tretirali njegovu suprugu.

Kristijan Bejl je zbog Sandre prešao u pravoslavlje
Shutterstock 

Glumac je zbog Sandre, odnosno Srboslave kako joj je pravo ime, promenio i veru i prešao u pravoslavlje.

Pročitajte još: ČUVENI HOLIVUDSKI FRAJER DO UŠIJU JE ZALJUBLJEN U SRPKINJU SANDRU: Zbog nje je promenio veru i OTPISAO majku i sestru

Inače, Sandrini roditelji su 1960. napustili Beograd i otišli da žive u Ameriku. Deset godina kasnije dobili su Sandru koja se bavila manekenstvom pre nego što je upoznala glumca. Priča o tome kako je upoznala Bejla liči na scenario klasične holivudske romantične komedije. Naime, Kristijanov mentor nakon dolaska u Holivud bila je Vinona Rajder koja mu je pomogla da dobije angažman u filmu "Little Women" iz 1994. u kojem je ona igrala glavnu ulogu.

Priča se da je Bejl na sve načine pokušavao da zavede Vinonu, ali ona je odbila njegovo udvaranje i on je utehu pronašao u glumici Samanti Matis. Međutim, Vinona i Kristijan ostali su dobri prijatelji, a krajem 90-ih godina, Bejl je na jednoj od zabava Rajderove, upoznao njenu ličnu asistentkinju Sandru Blažić koja je Vinoni pomagala na snimanju filmova "Girl, Interrupted" i "Autumn In New York".

Bejl je inače četiri godine mlađi od svoje supruge, a od prvog dana postali su nerazdvojni da bi se venčali 2000. godine Las Vegasu. Dve godine nakon svadbe živeli su u Edinburgu, a zatim su se preselili u Los Anđeles gde su kupili kuću u kojoj žive sa kćerkom Emelin i psima Modžom i Ramonom.

Inače, Sandrin otac Slobodan Blažić svojevremeno je novinarima rekao da je Kristijan, nasuprot imidžu koji ima, izuzetno miran i staložen čovek, kao i da insistira na tome da njegova ćerka Emelin nauči i maternji jezik. Sa druge strane, prijatelji glumca govorili su drugačije, odnosno da njihov brak nije bio toliko idiličan najviše zbog Bejlove prgave naravi zbog čega se Sandra često nalazila u situaciji da je morala da ga smiruje.

Kristijan Bejl navodno ima tešku narav.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Zato i ne čudi što Bejl stalno ističe da sav svoj uspeh duguje njoj, jer očigledno jedina zna kako da izađe na kraj sa njegovim temperamentom, a slavni par i dan-danas zaljubljen je kao prvog dana i retko se odvajaju.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Amerikanac o Srpkinjama Tiktok/aaronpalaciosrebel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!