Slavni glumac Kristijan Bejlfantastičnim transformacijama i neverovatnim talentom osigurao je svoje mesto na A holivudskoj listi. Međutim, uvek je isticao da je za to zaslužna i podrška njegovih najmilijih, a posebno supruge Srboslave Sibi Blažić koja je inače srpskog porekla. Međutim, brak sa lepom Srpkinjom koštao ga je odnosa sa sestrom i majkom, a sve iz razloga što je nisu podnosile. 

Njegova porodica nije odobravala ovu vezu, a nakon brojnih svađa, Bejl se odrekao majke i sestre i izbacio ih iz kuće. Kao znak ljubavi prešao je u pravoslavlje, a njegov brak danas je jedan od najstabilnijih u Holivudu.

kristijan bejl odrekao se porodice.
f84 / Zuma Press / Profimedia 

Naime, nije tajna da se Bejl zainteresovao za glumu još kao dečak zahvaljujući starijoj sestri Luiz koja je takođe želela da bude glumica. Prvu ulogu dobio je još sa 10 godina u reklami za Lenor omekšivač, nakon čega su usledili angažmani u tv serijama i filmovima. Sve to dovelo ga je do čuvenog reditelja Stivena Spilberga kojeg je impresionirao, a ostalo je istorija. Obožavao je da bude na velikom setu i da  radi, ali već je tada prema glumi razvio odnos ljubavi i mržnje koji nikada nije prestao.

"Kada je dobro, odlično je, a kada nije, mrzim svoj posao. Zapravo, u mom detinjstvu gluma je bila obaveza za moju porodicu. Odjednom su postojale neverovatne količine novca koje sam mogao da zaradim, pa iako mi se nije radilo, ne bih mogao sebi da oprostim da sam ga se odrekao jer je to zaista pomoglo mojoj porodici. Osećao sam odgovornost da moram da glumim", opisao je nedavno Bejl koji je teško podnosio teret slave i često bi u suzama bežao sa konferencija za novinare, ponekad i bez odgovora na jedno pitanje.

"Teško je to kada te prvi put netko prepozna. Svi se guraju da te vide, a ja sam samo želeo da nestnem, postanem nevidljiv i vozim se BMX-om u šumi. Rekao sam roditeljima da više nisam zainteresovan ni za šta novo jer mi je sva ta pozornost uništila lepe trenutke", opisao je kako se osećao. On je istakao i da ne želi da njegova deca krenu njegovim stopama, upravo jer je nosio ogromne traume iz detinjstva zbog industrije u koju je ušao, ma koliko je zahvalan na novcu koji danas zarađuje. 

Za Bejla je bio traumatičan i razvod roditelja, nakon čega je usledilo međusobno prepucavanje između oca i majke. Rastao je upravo sa majkom, koja je imala ne tako dobre savete za njega. Tako je jednom prilikom, na početku karijere, pokušavao da smrša za ulogu, ali iako je jeo malo i trenirao, nije bilo pomaka. Tada mu je prišla majka sa rečenicom: "Zašto jednostavn one radiš ono što su velike rok zvezde radile u svoje vreme? Oni nisu ustajali u 6, pojeli pomorandžu i trčali. Njihova dijeta bila je se*s, droga i rock’n’roll!". Ove reči šokirale su Bejla, pogotovo jer se njegova majka predstavljala kao svetica u javnosti. 

Međutim, pravo lice njegova majka pokazala je par godina kasnije, upravo kada je uplovio u vezu sa Sibi. Upoznao ju je preko prijateljice i koleginice Vinone Rajder kojoj je Srboslava bila asistentkinja. Bila je to ljubav na prvi pogled, i samo godinu dana od početka veze par se venčao na intimnoj ceremoniji u Las Vegaru, dan pre njegovog 26. rođendana. 

Kristijan Bejl upoznao je rano Srpkinju Sibi Blažić.
Shutterstock 

Sibi, kojoj su roditelji iz Beograda, rodila se u Čikagu, a u prošlosti se bavila manekenstvom, ali i produkcijom nezavisnih filmova, promenila je u njemu želju da se venča koju je izgubio nakon razvoda roditelja. Međutim, nije trebalo mnogo da nastanu problemi. Naime, upravo Blažić stoi iza porodičnih finansija. "Da nema nje, bio bih u potpunoj besparici", rekao je glumac. "Ne znam ništa o finansijama, ali ona zna", dodao je. 

A onda, 2008. godine usledio je događaj koji je sve promenio. Javnost su preplavili naslovi da je Bejl napao sestru i majku. Povod je navodno bilo sestrino insistiranje da joj da 100.000 funti. Kada je odbio taj zahtev, sestra i majka napale su Sibi da je ona kriva i da je ona ta koja ne da njegov novac.

Kristijan Bejl zbog Srboslave je ušao u konflikt sa majkom i sestrom.
Shutterstock 

Nakon toga, one su vređale Srboslavu jer je Srpkinja, nazivale je pogrdnim imenima, a glumac je "pukao" i izbacio ih iz hotelske sobe u kojoj je boravi. Pozvana je i policija nakon što je glumac vikao, zbog čega je proveo nekoliko sati u policijskoj stanici, a detalje incidenta nikad nije želeo da otkrije, sem da je u pitanju porodična stvar.

"Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je na nas bez razloga, a njegova supruga Sandra, koju sam srela nekoliko puta, to je sve u tišini posmatrala. Kristijan nam jako nedostaje, ali on ne odgovara ni na naše pozive, mejlove, ni rođendanske čestitke, a čak je i nekoliko puta promenio i broj telefona. Kako bih znala kako izgleda, tražim ga po internetu, a ponekad, kada se fotografiše s ćerkom, mogu da vidim i kako moja unuka raste", rekla je svojevremeno Bejlova majka odbacivši optužbe koje su joj stavljane na vrat. Međutim, nije trebalo mnogo da se sazna na šta su sve ona i njena ćerka bile spremne zarad novca i da se otkriju njihova prava lica.

Ipak, glumac se ne obazire. Živi svoj život daleko od pohlepnih članova porodice i ne obazire se ni na ono što pričaju u medijima, ni na naslove u novinama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!