Slavni glumac Kristijan Bejl možda ima 50 godina, ali to po njegovom izgledu nikada ne biste rekli. On je nedavno uslikan na bazenu sa suprugom i sinom, a sudeći po paparaco fotografijama, niti je njegova supruga Srboslava Sandra Blažić mogla da skine pogled sa njega, niti je to mogao da učini on.

Slavni par i dalje je lud od ljubavi, a mnogi su komentarisali, nakon što su fotografije preplavile mreže, da nije ni čudo, s obzirom koliko dobro izgledaju i Bejl i Blažić.

Kristijan Bejl na bazenu.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumac je pokazao isklesan torzo i mišiće na kojima bi mu zavideli i daleko mlađi momci. Jedan prizor posebno je izazvao aplauze, nakon što je Bejl uslikan samo sa belim peškirom oko struka, dok su mu se mišići ruku lepo ocrtavali nakon plivanja u bazenu, pa su mnogi zahvalili paparacima što su ih počastili tim fotografijama.

Zapravo, i supruga Sandra ga je svako malo fotografisala, te je jasno da i ona želi "uspomenu" sa bazena. Malo pre toga uslikani su u automobilu, a par se ponašao kao da su se tek smuvali - smejali su se i razmenjivali nežnosti, čime je jasno da su emocije između njih i dalje veoma jake. 

Kristijan Bejl sa ženom u automobilu.
LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Interesantno je da ga je upravo odnos sa Srpkinjom "koštao" porodice. Pre više od 14 godina, došlo je do incidenta u hotelu u kojem je odseo jer njegova majka i sestra nisu prihvatile Sibi. 

Pročitajte još: GLUMAC SE ZBOG SRPKINJE ODREKAO PORODICE: Zbog nje je prešao u PRAVOSLAVLJE, katolički Božić ostavio "lažnim sveticama"

Glumac nije želeo da trpi njihovo ponašanje, te ih je izbacio iz sobe, i stavio tačku na njihov odnos, te njegova porodica godinama nije videla čak ni decu koju Bejl ima sa Sandrom.

Zbog Sandre je prešao i u pravoslavlje, dokazvši još jednom koliko mu je stalo do lepe supruge koja se u prošlosti bavila i modelingom, ali je ujedno bila i kaskaderka, ali i asistent slavnih, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Shutterstock, ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia Kristijan Bejl i dalje je ludo zaljubljen u lepu Srpkinju Srboslavu Sandru Sibi Blažić.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

RADOVAN JE EGIPĆANIN PRAVOSLAVAC: Otkriva kakav je sada život pravoslavaca u Hurgadi, a ima i prazničnu poruku za Srbe Palma Plus

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!