Megan Markl i princ Hari su trenutno u poseti Nigeriji, međutim, ako ste mislili da je nešto što bi trebalo da bude "nevina" poseta zemlji prošlo glatko, varate se. 

Doduše, u prvi mah je zaista tako delovalo. Megan se pojavila u prelepoj haljini sa golim leđima u boji breskve, a look je upotpunila ogrlicom od zlata i dužom ogrlicom od drvenih perli, kao i starinskim Lanvin minđušama, dok je kosu vezala u nizak rep.

Hari je takođe bio u opuštenijem izdanju - lanenoj košulji i pantalonama, a prilikom posete školi, par nije skidao osmehe. Sve je išlo dobro, dok se nije saznao naziv haljine koju Megan nosi, a toaleta koju potpisuje Hajdi Merik slučajno (ili ne), nosi ime "Vindzor". Hm...

Zanimljivo je da je upravo dom Megan i Harija svojevremeno bio na imanju zamka Vindzor, te ne čudi što je naziv haljine podigao ogromnu prašinu. Mnogi smatraju i da je to osveta za prozivku za džem, te da im se tako Markl narugala. 

O kakvom džemu se radi?

Kao što je poznato, Megan Markl je nedavno pokrenula svoj brend 'American Riviera Orchard' koji se bavi proizvodnjom organskih džemova i marmelada. 

Društvene mrežem odmah su preplavile fotografije slavnih koji su dobili marmeladu vojvotkinje, a izvor je za Page Six rekao da "Megan radi na tome više od godinu dana, i da se radi o svim stvarima koje su joj drage srcu oko kojih je veoma strastvena".

Međutim, nakon "hajpa" na mrežama, Bakingemska palata je imala kontra-napad.

Na zvaničnom sajtu Bakingemske palate objavljen je video njihovog džema, na kojem se vidi ženska ruka koja maže džem na razne vrste hleba i testa, sa puterom i bez, a ovaj potez mnogi okarakterisali kao osvetu kraljevske porodice vojvotkinji od Saseksa.

"Vrlo neukusno, nizak udarac, to je potpuno nezrelo i nepotrebno. Mislila sam da Bakingemska palata treba da odiše stilom i gracioznošću. Izgleda da ne treba", napisala je jedna korisnica društvenih mreža, a negativni komentari samo su se ređali. No, čini se da je sada Megan odlučila da igra istu igru, i servirala im Vindzor, ali na svoj način.

Šta vi kažete, da li je sve ovo slučajnost ili ne? Pišite nam mišljenje u koemntarima.

Pročitajte još: MEGAN I HARI OTVORILI NOVI SAJT: Princ izbrisao deo biografije, a zbog jedne stvari bi mogli da dobiju TUŽBU kao vrata

Bonus video:

Megan Markl i Hari na koncertu Kejti Peri TikTok/julia_17120

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!