Prvi put nakon krunisanja kralja Čarlsa Megan Markl pojavila se na nekom javnom događaju, i malo je reći da je oduševila sve. Povod je bila dodela nagrada "Žene od vizije" u Njujorku, a lepa vojvotkinja pojavila se na događaju ne samo u pratnji supruga, princa Harija, već i majke Dorije Raglend. 

Malo je reći da je Megan gotovo hipnotisala prisutne svojom pojavom, pogotovo kada je istupila da primi nagradu. "Jednostavno nikada nije kasno za početak. Možete biti vizionar svog života", prve su reči Marklove nakon počasnog priznanja.

Megan Markl se pojavila na dodeli nagrada.
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Možete zacrtati put na kome ono što ponavljate u svojim svakodnevnim činovima služenja, u ljubaznosti, u zagovaranju, u milosti i poštenju, da to postane ono što će prepoznati sledeći talas žena, i mladih i starih...", dodala je.

Njen govor nagrađen je gromoglasnim aplauzom, a najviše su bili ponosni upravo Hari i njena majka, koji nisu skidali osmeh sa lica. 

Međutim, bivša glumica očarala je prisutne ne samo mudrim rečima, već i toaletom koja je održala lekciju stila. Megan je izgledala kao modna vizija u zlatnoj midi haljini bez bretela s potpisom brenda Johanna Ortiz. U pitanju je pripijen model čija cela iznosi 1.850 dolara, i to teksturisani komad bez bretela i sa srcolikim dekolteom, koji ima decentan prorez ispod grudi i šlic u prednjem delu.

Ovako nešto nikada ne bi smela da obuče Kejt kojoj to brane stroga pravila oblačenja u kraljevskoj porodici. Inače, Megan je look zaokružila zlatnom pismo-tašnom Insignia kuće Carolina Herrera, za koju je izdvojila 1.100 dolara, kao i jednostavne sandale Tom Ford od 1.350 dolara.

Vojvotkinja je sve upotpunila jednako luksuznim nakitom, od kojih samo jedna narukvica – Cartier Love Bracelet – košta čak 7.350 dolara, a bili su tu i jedna dijamantska narukvica pokojne princeze Dajane, minđuše kuće J.Crew...

Samo ono čemu je cena poznata zajedno košta 11.650 dolara, a Megan je odabrala i jednostavnu večernju šminku, dok je kosu podelila na razdeljak i prebacila preko jednog ramena.

Bonus video:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!