Megan Markl je izazvala neprijatnost kada je zamolila damu da ne stoji pored njenog supruga princa Harija tokom fotografisanja nakon što je on trijumfovao na polo turniru.

Megan Markl (42) upravljala je pozicioniranjem ljudi nakon što je princ Hari (39) primio trofej na dobrotvornoj polo utakmici u Majamiju na Floridi, izveštava "Daily Mail". Prema rečima izvora, pokazala je "primitivnu i nadmeno ponašanje".

Zamolila je damu u beloj haljini da se premesti bliže sredini grupe i dalje od Harija, insistirajući da bude u centru slike pored svog supruga. Svedoci tvrde da ju je nežno gurnula rukom da se udalji od Harija.

Megan Markl napravila scenu pred ljudima, Hari propao od blama
Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia 

Samo nekoliko trenutaka ranije, Megan je poljubila princa Harija kako bi proslavili njegov trijumf, a slavni par je bio pod prismotrom kamere produkcijske kuće Netflix koja snima njihovu novu seriju.

Neprijatnost je trajala dok je Hari čvrsto držao ruku oko svoje supruge, terajući druge da kruže oko njih u potrazi za mestom.

Megan Markl napravila scenu pred ljudima, Hari propao od blama
Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia 

Nakon što je Megan insistirala da zadrži svoje mesto, dama je bila primorana da se sagne ispod trofeja kako bi našla svoje mesto na pozornici.

Prisutni tvrde da je Hari pocrveneo u toku te neprijatne situacije.

Shuterstock, Shutterstock princ Hari i Megan Markl decu odgajaju daleko od kraljevskih pravila

 Bonus video  

Megan Markl i Hari na koncertu Kejti Peri TikTok/julia_17120

   Izvor: Daily Mail / Wanted A.N.