Vest da se princ Hari nakon samo 24 časa provedenih u Britaniji vratio u Kaliforniju, iznenadila je sve. Mnogi su očekivali da će ostati uz oca makar neko vreme, međutim to se nije dogodilo, a kako pišu britanski mediji, Hari nije sreo ni Vilijama, niti je obišao Kejt

Iako se navodi da je Hari sada nikad otvoreniji ka ideji da izgladi odnose sa ocem, ali i bratom, čini se da je Vilijam ovog puta taj koji ne želi da pruži ruku pomirenja.  

"Vilijam je danas pokazao da se odrekao Harija, ne želi da se vide, verovatno mu više nije drag. Hari jednostavno više nije deo njegovog života", rekla je stručnjak za dvor Dženi Bond i dodala: "Ta pukotina je sada tako duboka, a to se pokazalo time što je Hari ovde, a oni se nisu sreli, toliko duboka da se stvarno pitam može li se ikada, ikada popraviti. Osim što se nosi sa očevim zdravstvenim stanjem, Vilijam brine i o supruzi Kejt".

Hari je inače bio sa bolesnim ocem oko 45 minuta, nakon čega se kralj sa suprugom Kamilom vratio u Sandrigem u Norfolku, gde se leči. 

No, još jedna stvar je iznenadila sve. Malo pošto je Hari uslikan na aerodromu prilikom povratka u Ameriku, paparaci su uspeli da "uhvate" i Megan Markl, i to nedaleko od njihove kuće u Montesitu.

Princ Hari se odmah vratio u Ameriku.
TS / Goff Photos / Profimedia 

Pročitajte još: MEGAN MARKL SE VRATILA NA INSTAGRAM I TO SKEČOM U KOJEM 'GLUMI': "Sreća te se dobro udala jer se od glume ne bi najela"

Ona je razdragano mahala paparacima, noseći kačket i naočare dok pijucka kafu tokom vožnje, a njena reakcija bila je šok za javnost. 

Sa jedne strane neki su to shvatili kao dobar znak, odnosno, da je sa Čarlsom sve u redu, te da su lekari optimistični, međutim, drugima nije bilo jasno kako može da bude tako raspoložena kada situacija nije nimalo naivna.

Da zlo bude još gore, šuška se da je sama pozvala neke svoje prijatelje iz agencije Backgrid da je fotografišu. 

"Ali ove fotografije koje je pustila Megan Markl na kojima se smeje, uprkos nedavnoj dijagnozi karcinoma njenog svekra, njene snaje koja se oporavlja od teške operacije, i pored njenog oca koji nije dobro nakon što je pretrpeo moždani udar. To je njen način da svima kaže jedno veliko je**te se", "Ona je tako loša osoba", "Koliko si patetičan od nula do Megan", pisali su ljudi, i jasno je da joj javnost neće oprostiti ovo ponašanje.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP" Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!