Bekingemska palata juče je izdala saopštenje da kralj Čarls ima rak. Kako se saznalo, kancer je otkriven tokom lečenja benignog stanja uvežane prostate, a lekari su sada ubeđeni u pozitivni ishod.

Rak je otkriven u ranoj fazi, a porodica i prijatelji su oduševljeni što je Čarls ne želi da odlaže svoje obaveze.

Kralju Čarlsu otkriven je kancer.
Rob Welham / Camerapress / Profimedia 

Podsetimo, Bakingemska palata je juče saopštila da su lekari otkrili neodređeni oblik raka tokom lečenja benignog stanja prostate.

Vesti o narušenom stanju Čarls je odmah saopštio svojim sinovima, a Hari je već u putu ka Londonu kako bi bio uz oca.

Princ Hari je odmah krenuo ka Londonu, dok Megan ostaje u Americi.
Christopher Furlong / The Mega Agency / Profimedia 

Pročitajte još: PRVO KEJT, PA ČARLS A SADA I BIVŠA NJEGOVOG BRATA: Dajanina najbolja drugarica pobedila rak dojke pa dobila kancer kože

Megan Markl će, barem za sada, ostati u Americi sa decom. Hari je već aplicirao za boravak na kraljevskom imanju, s obzirom da je za to potrebna dozvola.

Uz Čarlsa je sve vreme i supruga Kamila koja je pre nekoliko dana insistirala na otvaranju nove "Maggie" jedinice za rak u Londonu, iako je znala da će njen suprug biti podvrgnut lečenju.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

SKANDAL NA KRUNISANJU ČARLSA III! Heraldičar Grujić za Kurir TV: Novi kralj je imao "pametnija posla", OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!