Pre nego što će postati vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl bila je mlada glumica koju je koliko-toliko proslavila serija "Suits", doduše, slobodno se može reći da je danas ona ta koja je proslavila izdanje koje su mnogi opisivali kao "ništa posebno" i "red sladunjavih zapleta, red loše glume"

Pre nego što će se njen život potpuno promeniti ulaskom u vezu, a potom i u brak sa Harijem, Megan se pojavila u još nekim serijama, ali su njene uloge mahom ocenjene veoma loše. "Neubedljivo", "Mlako"... pisali su ljudi, kojima je kasnije posebno smetalo kada bi Markl koristila određene glumačke "trikove" koje su već gledali u seriji (naročito u Netfliks dokumentarcu, zbog kog su se našli na meti užasnih kritika). 

Megan se glume odrekla kada je njena veza sa princem uznapredovala iako joj je pokojna kraljica Elizabeta dozvolila da nastavi da radi svoj posao. Ipak, Megan se ipak odrekla poziva, kao i društvenih mreža, najverovatnije zbog Harija koji je u svojoj biografiji otkrio da je išao i na terapiju zbog njenih golih scena.

"Pogrešio sam što sam guglao i gledao njene ljubavne scene na internetu. Naročito one između nje i njenog kolege u kancelariji. Bila bi mi potrebna terapija električnim šokom da izbacim te slike iz glave. Takve stvari nije trebalo da vidim", navodi se u memoarima princa Harija "Spare", koji su objavljeni početkom ove godine.

Megan Markl je često bila na meti kritika zbog glume.
printscreen/youtube 

No, sada se čini da se Megan vratila i na Instagram i svom pozivu kroz reklamu za kafu brenda "Clevr Blends" u kojem Markl glumi pripravnicu, pakuje kutije, dodaje kafu kolegama i slično. Interesantno je da Megan poseduje deonice u ovoj kompaniji.

No, reklama se nije dopala svima, a Daily Mail ju je opisao i kao bizaran marketing i "neuspeli pokušaj Marklove da nasmeje kolege".  

Na snimku je suosnivačica brenda Hana Mendoza koja se zahvaljuje zaposlenima na napornom radu u 2023. godini pa poručuje: "Tako sam zahvalna na ogromnoj ljubavi i podršci ove godine—hvala što ste nam pomogli da održimo san o kafi late i da napredujemo".

Komentari su se ređali jedan za drugim, a mnogi su imali sličnu reakciju - "dobro je da se udala, jer sa ovom glumom teško da bi se hleba najela". 

Pročitajte još: NAJSLAVNIJA SRPKINJA U HOLIVUDU MORALA JE DA TRPI LOŠU GLUMU MEGAN MARKL: Toliko nema talenta da je preteško za gledanje

"Au kakav blam. Od vojvotkinje do službenice. Lažljiva narcisoidna osoba", "Mene je blam njene loše glume, a vas?", "Megan konačno na mestu na kojem treba da bude - da pakuje kutije", "Čak i ovaj minimum glume me izaziva na povraćanje", pisali su ljudi.

No, nisu svi imali loše mišljenje. "Da li je to ono ko mislim da jeste", "Divna Megan, najvrednija osoba ikada", "Koliko je slatka", mogli su se pročitati komentari, a vama ostavljamo da procenite kako se Markl snašla u ovoj ulozi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Megan Markl Tiktok/suitsarmy

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!