Novi dan, nova Megan-Hari drama. Malo nakon što se saznalo za ponašanje slavnog para koji je zahtevao poseban "fensi" enterijer koji bi im se uklopio uz stajlinge kada su posećivali osnovnu školu u koju idu deca roditelja sa niskim primanjima, procurila je još jedna priča koja datira iz vremena kada je tek trebalo da se venčaju.

Zapravo, o svemu je Hari i pisao o svojoj biografiji, ali je celokupna priča prošla prilično neopaženo u prvi mah, da bi tek sada odjeknula u javnosti od kada je serija "Suits" u kojoj je igrala Markl, dostupna na Netfliksu. 

Veliku buru izazvao je njen bivši kolega, partner iz serije Patrik Adams koji je nedavno objavio do sada neviđene slike iz ovog ostvarenja. Reč je o eksplicitnim fotografijama. On se izvinio što je to uradio, a princ Hari je pre toga komentarisao ovaj glumački zadatak svoje supruge.

Hari je prokomentarisao eksplicitne fotografije supruge.
Youtube 

"Pogrešio sam što sam guglao i gledao njene ljubavne scene na internetu. Naročito one između nje i njenog kolege u kancelariji. Bila bi mi potrebna terapija električnim šokom da izbacim te slike iz glave. Takve stvari nije trebalo da vidim", navodi se u memoarima princa Harija "Spare", koji su objavljeni početkom ove godine.

Reč je o scenama 40-godišnje Megan koje je u hit-seriji glumila advokaticu Rejčel Zejn, zbog kojih je Hariju bilo poprilično neugodno. Zaključio je kako je u prvim danima njihove veze napravio grešku tražeći njene scene seksa na internetu i našalio se da mu je bila potrebna terapija električnim šokovima da ukloni te prizore iz glave.

Megan u seriji Suits.
printscreen/youtube 

"Svedočio sam trenutku kada su ona i kolega bili intimni u nekoj kancelariji ili sobi za sastanke. Takve stvari nisam trebao videti", napisao je između ostalog.

Megan se jednom pojavila i u škakljivoj sceni u kojoj je njen lik uhvaćen kako izvodi oralni seks s tipom iz srednje škole u seriji "90210". Bivša glumica pojavila se u premijernoj epizodi "Beverli Hilsa, 90210 reboot", koja je emitovana 2008. godine u kojoj njen lik u jednom trenutku postaje nestašan na prednjem sedištu automobila s kolegom Dastinom Milliganom, koji je glumio Itana.

Godinama pre nego što ju je veza s princem Harijem bacila u središte svetske pažnje, Megan je dobila ulogu u malo poznatom filmu pod nazivom "Slučajni susreti". Scene iz njega je prikazuju kako u svilenom donjem rublju zavodi muškog kolegu dok glumi Mindi, koja nestašno skače po krevetu. Nakon što je prvobitno objavljen u SAD-u, film je prvi put objavljen na DVD-u u Velikoj Britaniji 2018. godine, i to dve nedelje uoči njenog venčanja sa princem Harijem.

Megan je i pre Harija bila u braku, i to sa producentom Trevorom Engelsonom, koji nije voleo popularnost koju je ona stekla nakon serije Suits.

Kako se pisao u biografiji članova kraljevske porodice "U potrazi za slobodom", Megan se razvela jer Engelson nije podnosio da ona bude slavna, pa su se rastali 2014 godine.

Bonus video:

Megan Hari zagrljaj tiktok/@izzychar97

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!