Megani Hari očajnički se trude da se predstave javnosti u što boljem svetlu, ali jasno je da im to baš i ne ide od ruke. Zapravo, na svaki korak unapred, kao da idu barem 5 unazad, a poslednji skandal uopšte im ne ide na ruku.

Naime, procurili su tajni mejlovi koji su otkrili šta sve rade njihovi moćni pomoćnici, iza scene, kako bi se poznati par predstavio u što boljem svetlu i ljudi su zgroženi. 

Megan Markl ponovo je zgrozila fanove.
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Reč je o njihovoj poseti Njujorku 2021. godine, prvenstveno državnoj školi koju pohađaju deca iz porodica s niskim primanjima. Ova poseta prikazana je i u Netfliksovom dokumentarcu, a planirana je čak 6 meseci kako bi osigurali da će Megan i Hari biti prikazani kako treba. 

Međutim, ispostavilo se da oni misle o stvarima koje mnogima ne bi pale na pamet. Umesto da im fokus bude na to kako pomoći deci i porodicama sa niskim primanjima, Megan i Hari su bili zabrinuti što sve izgleda suviše "jeftino", pa su navodno predstavnici slavnog para predložili školi da privremeno nabavi novi tepih i jastuke "jer bi se to bolje uklapalo u estetiku" Megan Markl.

Megan Markl je zahtevala nečuvene stvari prilikom posete.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U mejlovima se navodi i da je od osoblja i učenika ove škole u Harlemu traženo da potpišu formulare o saglasnosti da ih snimaju i da im je zabranjeno da iznose bilo kakve negativne komentare o kraljevskom paru.

Takođe, svima je bilo zabranjeno da u tom trenutku i u budućnosti na društvenim mrežama pišu detalje ove posete.

Megan i Hari prilikom posete školi.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako piše Daily Mail, 95 posto dece koja pohađaju ovu školu živi u siromašnim porodicama, a Megan je tada uživala u druženju s njima. Tom prilikom im je čitala knjigu u dvorištu, a u medijima se najviše pisalo o njenom luksuznom modnom izdanju: odabrala je kaput od skoro 10.000 dolara, pantalone od 2.800 dolara i nakit u ukupnoj vrednosti više od 653.400 dolara.

"Kao i uvek, samo spoljašnjost, bez suštine", "Oni samo brinu šta će kamere da snime", "Koliko su pretenciozni", "Došla je kod siromašne dece noseći skupu odeću i brinući kako se njihovo siromaštvo uklapa uz njenu estetiku?", "Ovo dvoje su više nego užasni"... neki su od komentara britanskih čitalaca.

Bonus video:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!