Princ Harise ne zaustavlja. Kako stvari stoje, rešen je da iznese sav "prljavi veš" kraljevske porodice, ne toliko zbog sebe, koliko da bi odbranio čast svoje supruge Megan. Danas, 15. decembra biće emitovana poslednja tri dela dokumentarne serije koja objašnjava zašto je par napustio Britaniju, a malo je reći da je svet već besan zbog pojedinih stvari koje su izneli do sada. 

Kako se navodi, poslednja tri dela udaraju pravo u metu, jer je Hari tvrdio da je razlog za netrpeljivost na dvoru to što je Megan radila mnogo bolji posao od nekoga "ko je rođen za to", aludirajući i na Vilijama i na Kejt. Takođe, par je izneo dokaze koji dokazuju da nisu "aršini isti za sve", te da je birtanska javnost i te kako bila naklonjena jednoj strani. 

hari i megan nikad gore udaraju na dvor.
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Najpre, u seriji se napominje da kraljevska porodica nije želela da Megan bude "kaljevska rok zvezda", kako je ocenjena posle venčanja sa Harijem 2018. u Vindzoru. Hari je ponovo uproedio Megan sa svojom pokojnom majkom, što je Britancima veoma zasmetalo, rekavši da je "Dajana morala da ode jer je nadmašila one koji su bili rođeni za to", misleći prvenstveno na svog oca i brata, navodi Daily Mail.

Dajanu je Hari uporedio sa Megan.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Četvrta epizoda prošla je u znaku prve turneje Megan i Harija po Australiji, koja je prošla tako dobro da je "palata bila neverovatno ugrožena time". Podsetimo, te 2018. upravo na turneji Megan i Hari su otkrili da je vojvotkinja od Saseksa u drugom stanju.

"Problem je kada neko kime se oženiš treba da bude sporedna glumica, a onda ukrade pažnju ili radi posao bolje od osobe koja je rođena za to. To uznemiruje ljude. Narušava ravnotežu", izjavio je Hari aludirajući ne samo na brata, već i na "snajku" Kejt.

hari smatra da je megan radila bolji posao od kejt.
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Megan je dodala da se tada situacija okrenula protiv njih, okrivivši medije i Harijevu porodicu. Podsetila je i kako joj je u tokom šetnje u Liverpulu jedna žena rekla: "Ono što radiš svom ocu nije u redu", aludirajući na veoma loš odnos nje i oca Tomasa Markla koji je pokušao da proda nameštene fotografije pre njenog venčanja.

megan je napala žena zbog oca.
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Megan se zbog svih komentara osećala loše, ali je kraljevska porodica odbila da joj pomogne kada joj je bilo loše.

Poslednja tri dela dokumentarne serije bave se njihovim venčanjem, odlukom da napuste kraljevske dužnosti i odu u Ameriku gde i danas žive sa sinom Arčijem Harisonom i ćerkom Lilibet Dajanom.

megan i hari su objasnili i zašto su napustili britaniju.
Profimedia 

Hari se prisetio jedne noći u Bakingemskoj palati nakon čega je sve krenulo nizbrdo. Seća se da su on i Megan tada prespavali u rezidenciji sa ostalim članovima porodice uključujući i kraljicu.

"Na naslovnoj stranici Telegrafa - Megan. Rekla je: "Ali to nije moja krivica", a moja mama se isto osećala", poručio je princ.

elizabeta nije želela da pomogne megan i hariju.
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

U seriji se iznosi tvrdnja da je između Palate i britanskih medija postojala zavera kako bi se obezbedilo da negativni natpisi o ostalim članovima porodice jednostavno nestanu.

Mediji bili pristrasni, upoređivali Megan i Kejt

Pojedini dokazi upravo potvrđuju priče Megan i Harija o pristrasnosti medija. Tako sa jedne strane imamo Kejt u haljini sa jednim golim ramenom, i novinske natpise koji hvale njen modni izbor, i drugu fotografiju sa Megan u sličnom izdanju gde se spominje da je grubo prekršila protokol.

Megan Markl i Kejt Midlton poredili su i zbog odeće.
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ista priča je i sa fotografijama na kojima su Megan i Kejt u drugom stanju. Dok je Kejt okarakerisana kao neko ko "nežno mazi stomak", ista stvar surovo je bila zamerena Megan Markl.

Mediji su poredili čak i ikejt i megan u trudnoći.
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Megan je sugerisala da je kraljevska porodica bila revoltirana zbog nje jer ona nije bila nalik njima nagoveštavajući da je to zbog njenog mešovitog porekla.

U bizarnoj i zamršenoj analogiji, kako izjave Megan Markl ocenjuje Dejli mejl, Harijeva supruga napomenula je da ju je jedan od kraljičinih pomoćnika uporedio sa stranim telom.

megan su uporedili sa stranim telom.
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

"To je poput ribe koja savršeno pliva. Moćno je, na pravoj je struji. Onda jednog dana uđe ovaj mali organizam".

Megan je dodala da su pomoćnici na dvoru odmah pomislili: "'Šta je to? Šta to radi ovde? Ne liči na nas. Ne kreće se kao mi. Ne sviđa nam se. Skloni to od nas".

Kraljevski službenici sa velikom pažnjom ispratili su emitovanje serije, a iako su izvori izjavil da Čarls III i Vilijam nisu gledali dokumentarnu seriju, nije isključeno da će morati da reaguju ukoliko budu bile iznete ozbiljne otpužbe.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!