Dokumentarac princa Harija i Megan zatresao je birtansku javnost, a iako se očekivalo da će nakon svega Vilijam reagovati, to se nije dogodilo. Naprotiv. On je rekao da "nikada neće gledati dokumentarne serije o Hariju i Megan" i poručio svojim prijateljima da "ne potpiruju sukob" bilo kakvim izjavama iz dokumentarca.

Prema rečima izvora, princ Vilijam je fokusiran na budućnost" i na "posao", i ne želi da se upusti u bitku "oko za oko, zub za zub" sa vojvotkinjom i vojvodom od Saseksa. Međutim, pitanje je da li će sve ostati tako kako je rekao nakon što se saznalo šta je još Hari izjavio u novim epizodama koja bi trebalo da se emituju 15. decembra. 

U novom trejleru princ Hari tvrdi da su on i Megan bili žrtve "institucionalnog gaslajtinga", a britanski mediji prenose da je ovo najžešći napad slavnog para na kraljevsku porodicu do sada.

"Nisu me bacili vukovima, oni su vukove nahranili mnome", kaže vojvotkinja od Saseksa u tizeru.

"Pitam se šta bi nam se dogodilo da se nismo povukli onda kada jesmo", kaže Hari, a Megan je dodala: "Naše obezbeđenje je povučeno, svi na svetu su znali gde smo".

princ hari udario je na brata vilijama.
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Rekao sam: 'Moramo da odemo odavde'", izgovara Hari, nakon čega je pušten njegov selfi snimak na kome kaže: "Ovo je naš let slobode".

"Bili su srećni što mogu da lažu da bi zaštitili mog brata, a nikada nisu bili voljni da kažu istinu kako bi nas zaštitili", dodao je vojvoda od Saseksa.

Hari tvrdi da je Vilijam bio zaštićen a oni ne.
James Whatling / The Mega Agency / Profimedia 

U trejleru se Saseksovi osvrću na to da je sve što su želeli šansa da budu slobodni i srećni i da kreiraju život kakav su sami želeli za sebe, bez pritiska dvorskih pravila. Nažalost, Hari se nadao da će njegov brat i njegov otac kralj Čarls pogledati dokumentarne serije kako bi bolje shvatili kroz šta su on i Megan morali da prođu.

Možda je i razgovor mogao da bude rešenje, ukoliko uopšte postoji takva opcija. A uprkos lošim odnosima između Megan, Harija i Kejt i Vilijama, oni će poslati božićne poklone deci onog drugog para, ali neće biti razmene prazničnih darova za odrasle.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!