Megan Markl napunila je 42 godine, a svoj rođendan proslavila je na romantičnoj večeri u Montesitu u društvu svog partnera, princa Harija.

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa uslikani su lepo raspoloženi, samo dan nakon što su se javno pojavili zajedno posle više meseci zatišja, a večerali su u popularnom italijanskom restoranu Tre Lune, koji obožavaju slavni poput Kortni Kardašijan i Elen Dedženeres.

Bivša glumica obukla je crno-belo haljinu na pruge brenda Pose, bez bretela i rukava, čija cena iznosi 188 dolara, a ukombinovala ju je s omiljenom Cult Gaia tašnicom i ravnim crnim sandalama Emme Parsons, model Cecilia. Tu je i neizbežan zlatni Cartier sat koji je nasledila od pokojne svekrve, ledi Dajane. Dakle, skupoceno i na nivou, baš kako smo i navikli od nje.

Zapravo, poslednjih meseci, prilikom svakog pojavljivanja, uvek je u njenom outfitu postojao makar jedan skup detalj, zbog čega se stekao utisak da vojvotkinja ne štedi, iako su nedavno izgubili milionski ugovor vredan 20 miliona dolara sa Spotify. Razlog je to što nisu izbacivali dovoljno materijala, ali i otkriće da je Markl lažirala intervjue

Megan Markl i Hari ostali su bez podkasta.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

To je, kako se činilo, bio samo vrh ledenog brega skandala koji se ređaju iz mesec u mesec. Tako su pre izvesnog vremena Hari i Megan tvrdili da su umalo poginuli tokom "mahnite jurnjave paparaca" po Njujorku, te da su umalo doživeli sudbinu princeze Dajane. Ipak, do dana današnjeg nije se pojavio video koji bi potvrdio njihove iskaze

Megan Markl i Hari tvrdili su da su ih gonili paparaci.
WAYZ / BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da ne govorimo o dokumentarcu za Netflix i biografiji princa Harija u kojima je kraljevska porodica ocrnjena do srži, zbog čega su navukli gnev mnogih. Megan je čak savetovano da ubuduće nastupa sama, a ne kao brenda Saseksovih, a navodno je razmatrala i povratak u Holivud. 

Megan Markl je ocrnila kraljevsku porodicu u dokumentarcu.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Takođe se šuška da se par seli iz svoje vile u Montesitu, jer ne mogu da je priušte, međutim, sudeći po sve skupljim outfitima koje Megan nosi, teško da je novac problem. 

Gotovo je zadivljujuć njen put od "prosečne glumice" koja je igrala u seriji "Suits", do obožavane članice kraljevske porodice, nakon čega je postala jedna od najomraženijih žena u Britaniji, ali i u svetu.   

Megan Markl bila je glumica.
Sharkpixs / Zuma Press / Profimedia 

Detinjstvo

Megan Markl je rođena kao Rejčel.
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Markl je rođena 4. avgusta u Los Anđelesu, i to kao Rejčel Megan, a poslednjih godina svoje prvo ime krije.

Njeni roditelji rastali su se kada je imala šest godina. S majkom Dorijom Regland je bliska čitav svoj život, ali s ocem Tomasom Marklom već godinama ne razgovara.

Njihov odnos krenuo je nizbrdo nakon što je Tomas pokušao da proda njene fotografije tik pred venčanje, a i u narednim godinama u medijima je veoma negativno govorio o svojoj ćerki. Isto je radila i Meganina polusestra, koja nije birala ni vreme ni mesto da ocrni Megan

Tomas Markl godinama ne razgovara sa ćerkom.
Youtube 

Zanimljivo je da je upravo otac Tomas zaslužan za Meganino zanimanje za glumu. Kako je radio kao direktor fotografije na nekoliko poznatih serija, Megan ga je često pratila na setovima.

Megan je u lošim odnosima sa sestrom.
Instagram 

Pojavila se u nekoliko reklama kao devojčica, ali dalje u glumačke vode nije išla. Nakon što je završila katoličku srednju školu u Los Anđelesu, upisala je Fakultet Nortvestern u Ilinoisu jer je htela da postane političarka.

Instagram, Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia Pogledajte kako je megan izledala pre

Jedno vreme je radila kao pripravnica u američkoj ambasadi u Buenos Ajresu, ali nije uspela dalje da pogura karijeru. Nakon toga je studirala u Madridu, a onda je nakon fakulteta odlučila da se probije kao glumica. Kako je pričala u intervjuima, ni na tom polju joj nije išlo.

"Nisam bila dovoljno crna za uloge u crnačkim filmovima, niti dovoljno bela za ove druge", pričala je. Imala je nekoliko manjih uloga pre nego što je dobila ulogu u seriji "Suits", koja je do danas ostala njeno najveće glumačko ostvarenje.

Inače, vojvotkinja od Saseksa imala je još par zanimanja. Kada nije bila na audicijama za uloge, radila je kao kaligraf i instruktorka kaligrafije (čak je napisala pozivnice za venčanje Robina Tika i Pole Paton, kao i praznične čestitke koje su slavnim ličnostima slali Dolce & Gabbana). Takođe je radila kao hostesa u restoranu, model za aktovke brenda "Deal or No Deal" i kao pripravnica u jednoj PR službi u Argentini.

Ljubavni život

Ljubavni život Megan Markl bio je više nego zanimljiv i pre udaje za Harija. Megan je u prošlosti izlazila sa zvezdom filmova za odrasle Sajmonom Reksom tokom 2004. godine. U to vreme ona je bila glumica u usponu, međutim razlog zbog čega nisu uspeli pomalo je bizaran. Naime, kako su pisali američki mediji, Megan je raskinula zbog njegovog zadaha.

Megan je bila u vezi sa Sajmonom Reksom.
pritnscreen/youtube 

Bivši muž Megan Trevor Engelson je ujedno i najviše bio poznat javnosti, a u braku su bili od 2011. do 2014. godine, iako je njihova veza trajala 10 godina. Izvori bliski paru rekli su da je do razvoda došlo jer su stalno bili razdvojeni, međutim, isto tako su dodali da nisu sigurni da je samo to bio razlog.

Trevor Engelson i Megan su bili u braku.
Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Megan je navodno udarila slava u glavu nakon što je počela da glumi u seriji "Suits", dok je Engelson za to vreme ostao u njihovom domu u Los Anđelesu i odrađivao angažmane u Holivudu.

Megan je udarila slava u glavu nakon "Suits".
printscreen/youtube 

Zvanično su se razveli 2014. godine navodeći kao razlog nepomirljive razlike. Američki mediji su pisali da je Megan "zgazila" bivšeg supruga i venčani, dijamantni prsten mu poslala poštom.

Nakon razvoda braka, Megan je uplovila u novu vezu i to, kako se šuškalo, sa irskim golferom Rorijem Mekirojem, međutim nikada to nisu želeli javno da komentarišu.

Megan je bila i sa irskim golferom.
printscreen/instagram 

Od 2014. do 2016. ljubila kanadskog kuvara Korija Vitiela, a upravo je on dobio "šut-kartu" nakon što je upoznala Harija. Glumica je svojevremeno pisala o njemu na svom blogu "Tig", ali je sve kasnije obrisala.

Megan je bila i sa kuvarom.
TMZ/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Bili su jako zgodan par i dobro su su odgovarali jedno drugome, ali nekad su odavali utisak da je njihova veza površna. Kory je uvek bio fokusiran na svoj posao, zapravo oboje su se skoncentrisali na svoje karijere. Veza im je bila na drugom mestu", rekao je tada izvor blizak paru.

Život sa Harijem

A onda je došao Hari, i svi drugi momci pali su u zaborav. Počeli su da se zabavljaju u julu 2016. godine, a upoznali su se na sastanku na slepo preko zajedničke prijateljice.

Megan i Hari upoznali su se preko zajedničke prijateljice.
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Nije trebalo dugo da celi svet počne da bruji o njihovoj romansi, a veridbu su objavili 27. novembra 2017. godine.

Usledilo je velelepno venčanje, kao i deca. A od onda do danas svetski mediji ne prestaju da pišu o njima zbog poteza koje su povukli u britanskoj kraljevskoj porodici.

Okrenula Harija protiv svih

Megan je tako bila na udaru pojedinih članova koji su je komentarisali rasistički, a situacija se pogoršala nakon što su u jednom trenutku postali popularniji od Kejt i Vilijama.

Megan se posvađala i sa Kejt.
Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia 

Čini se da je Megan imala problem da se uklopi u porodicu u kojoj je tradicija osnova, te se setimo samo njenog ismevanja toga što je morala da se pokloni kraljici. 

Megan je ismevala kraljicu.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Govorilo se i da je upravo Megan okrenula Harija protiv svih, a čak je i o Vilijamu i Kejt negativno pričala. Takođe je okrivila i bliske Harijeve prijatelje Viktoriju i Dejvida da su odavali informacije o njoj, zbog čega je izbila svađa.

U jednom trenutku je bila tema i nakit koji je dobila od Harija kao i ugovor kojim se obezbedila ukoliko dođe do raskida sa Harijem. Tako je prebračnim ugovorom dobila 80 miliona dolara, što znači da do kraja života ne bi morala da digne ništa teže od kašike.

Međutim, kako se sa ovom stavkom nije složio kralj Čarls, uzvratio je tako što je naterao Harija da potpiše kaluzulu po kojoj će u slučaju razvoda dobiti puno starateljstvo nad njihovom decom.

Inače, njeno poslednje pojavljivanje bilo je dan pred rođendan, međutim, ni ovog puta negativne reakcije nisu izostale.

Megan se smejala na silu.
JLPPA / Bestimage / Profimedia 

Razlog je njeno usiljeno ponašanje, osmeh kao da je neko puškom tera na to. Takođe, njen izgled je mnoge iznenadio, pogotovo donja vilica koja je bila neprirodno isturena zbog čega se šuškalo da je vojvotkinja išla "pod nož".  

Bonus video:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!