Megan i Hari i dalje su glavna tema medija i javnosti nakon što je obelodanjeno da je ne samo njihov ugovor sa Spotify vredan 20 miliona dolara ukinut nakon što je otkriveno da je vojvotkinja lažirala intervjue, već i da moraju da se sele iz svoje vile u Montesitu jer navodno nemaju novca da više finansiraju luksuzan stil života. 

Princ Hari i Megan moraju da se odsele.
Christopher Furlong / The Mega Agency / Profimedia 

Nakon što su uhvaćeni u laži i nakon tvrdnji da su ih paparaci gonili po Njujorku, iako se do dana-današnjeg nijedan snimak nije pojavio, Megan je na sve načine pokušavala da izgigrava "ženu iz naroda", kako su joj savetovali najbliži savetnici. 

Megan i Hari su lagali da su ih jurili paparaci.
WAYZ / BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, sve to je pokvarilo njeno razmetanje skupim dizajnerskim komadima kojih jednostavno ne želi da se odrekne. Međutim, to je možda i najmanji problem, ako se uzme u obzir da se kula od karata koju su sagradili oko brenda Saseksovih polako ruši. 

Megan su tako okrenuli leđa čak i najbliži prijatelji. Veoma retko razgovara sa svojom najboljom prijateljicom iz detinjstva, Ninaki Pridi nakon što su se navodno posvađali zbog toga kako se Megan ponašala prema njenom prvom mužu Trevoru Engelsonu.

Čak je i stilistkinja Džesika Malruni, Meganina nekadašnja 'najbolja prijateljica', čija su deca bila paževi i deveruše na venčanju Saseksa, pala u drugi plan.

Megan ostaje bez prijatelja.
WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, nisu samo stradala prijateljstva ozloglašene vojvotkinje, već i njenog supruga. A navodno je i za to kriva Marklova. 

Naime, mnogima nije promaklo da gotovo ne postoji komunikacija između Harija i Megan i Viktorije i Dejvida Bekama za koje je upravo Marklova pisala na svom blogu da spadaju u njene najbliže prijatelje.

Dejvid je oduvek bio poštovalac kraljevske porodice, a setimo se samo da je na dan sahrane kraljice Elizabete strpljivo čekao u redu preko 10 sati, kupovao ljudima hranu i pića, iako je mogao da iskoristi to što je slavna ličnost. To dovoljno govori o njegovoj odanosti kraljevskoj porodici, ali čak i kada su nastupili problemi sa Megan i Harijem, Bekamovi im nisu okrenuli leđa. Naprotiv! 

Pomogli su im da se smeste u Montesitu i održavali su kontakt, a onda se odigralo nešto što je očigledno bila tačka bez povratka. Naime, potvrda o zahlađenju odnosa stigla je i nedavno kada Megan i Hari nisu bili pozvani ni na događaj koji je prošlog vikenda upriličio Argentinac Lajonel Mesi nakon što je debitovao za Dejvidov fudbalski tim Inter.

U vip ložama su se našli Kim Kardašijan, teniska legenda Serena Vilijams i mnoštvo drugih velikih imena, ali ne i otpadnički kraljevski par. Takođe, nisu bili pozvani ni na svadbu Bruklina Bekama prošle godine sa Nikolom Pelc, iako su to svi očekivali. 

Zašto je puklo prijateljstvo?

U slučaju Bekamovih, postojala je sumnja da je par "puštao" priče o Saseksima, a optužba koju je kraljevski par izneo u medijima učinila je da Bekam bude "besan kao ris".

Bekam je bio besan kada je Megan napala Viktoriju.
MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako je za The Sun ispričao izvor blizak akterima priče, princ Hari se obratio Bekamu zabrinut nakon što je Megan pomislila da Viktorija Bekam javlja medijima detalje o njenom životu.

"Viktorija i Megan su se sprijateljile od početka, kao dve uspešne žene u šoubiznisu, redovno su bile u kontaktu od početka Megine veze s Harijem. Kada se Megan preselila u London, Viktorija joj je dala gomilu saveta za negu lepote, ali ubrzo su se neki od njih pojavili u meidjima i Megan je pobesnela. Iz nekog razloga, uplašila se da je iza toga Viktorija - mislim, sama ideja da Viktorija Bekam zove novinare da im daje tračeve je smešna, i požalila se Hariju na to", ispričao je izvor.

Megan je optužila Viktoriju da odaje tajne o njoj.
Ben Eade / Goff Photos / Profimedia 

On je dodao da je princ Hari veoma zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi i da je odlučio da se umeša, pa se obratio direktno Dejvidu bekamu, svom višegodišnjem prijatelju.

"Hari je bio veoma ljubazan, ali je očigledno to bio prilično neprijatan razgovor, a Dejvid je bio posramljen. Odmah je sredio situaciju i dogovorili su se da nastave dalje, ali to je stvari učinilo neprijatnim u narednom periodu", navodi se. Megan je navodno nastavila da "luduje", zbog čega je Dejvidu prekipelo, da bi se kasnije ispostavilo da su te informacije procurele iz salona za negu lepote. 

Dejvid Bekam nije dao na svoju suprugu.
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, nakon ovakvog poniženja ni Dejvid ni Viktorija nisu želeli da se dalje druže sa Saseksovima. 

Sada se priča da je Megan "izuzetno bliska" kozmetičkom tajkunu Viktoriji Džekson, čiji je suprug Bil Gati predvodio unosne brendove šminke koje su lansirale glumica Dženifer Lopez i supermodel Sindi Kraford, a da li je ovo zaista kraj njenom prijateljstvu sa Viktorijom i Dejvidom pokazaće vreme.

Bonus video:

SVETSKE ZVEZDE SVE VIŠE ODMORE PROVODE U EVROPI: Bekamovi se opuštali na Jadranu, a EVO koju je destinaciju odabrala Džej Lo Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!