Nepisano pravilo kaže da u sukobe odraslih ne treba mešati decu, nebitno da li ste običan čovek, slavna ličnost ili član kraljevske porodice. Međutim, čini se da je Hari odlukom da spali mostove sa bratom i ocem, ujedno stavio tačku i na bilo kakav odnos između njihovih naslednika. 

Princ Hari više nije popularan kao nekad.
TOBY MELVILLE / AFP / Profimedia 

Brat će mu možda i oprostiti uvrede na svoj račun, ali ne i sve ono što je izrekao za njegove naslednike, a pogotovo princa Džordža. Zbog svega, i Vilijam i Kejt navodno su upozorili svog najstarijeg sina da ne bi trebalo da ima posla sa stricem koji ga je više puta spomenuo u svojoj biografiji. 

princ Džordž spomenut je u Harijevoj knjizi.
Sarah Meyssonnier / PA Images / Profimedia 

Naime, analitičari i kraljevski stručnjaci koji se često bave Harijevim likom i delom, sada su upitili porodici važno upozorenje u vezi s princem.

Ekspertkinja za kraljevsku porodicu Anđela Levin rekla je nedavno za magazin OK! da je za princa Džordža, najstarije dete princa Vilijama i Kejt Midlton, najbolje da se kloni svog strica Harija. Kako ona ističe, vojvoda od Saseksa mogao bi da ima negativan uticaj na dečaka koji će jednog dana postati kralj, pre svega zbog stvari koje je izneo u svojoj knjizi "Rezerva".

Princu Džordžu su Kejt i Vilijam savetovali da se kloni Harija.
James Whatling-IPA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Hari je pisao o tome kako se uvek osećao nevažnim u odnosu na starijeg brata, pa je simbolično nazvao svoje memoare "Rezerva" jer je verovao da je rođen samo za slučaj da Vilijamu – trenutnom prestolonasledniku – jednog dana zatreba organ. Levinova je podsetila da je princ Hari napisao i da je zabrinut da će se princeza Šarlot i princ Lui, Vilijamova mlađa deca, osećati isto.

Hari je udario na Vilijamovu decu.
Youtube 

"Od to troje dece, bar jedno će završiti kao ja, kao rezerva", istakao je Hari. "I to me boli i brine", dodao je, a upravo ovu rečenicu javnost mu je veoma zamerila, među kojima je i Anđela Levin. 

"Džordž nema disfunkcionalnu porodicu, kao što su imali Vilijam i Hari dok su odrastali, pa bi trebalo da prođe bolje", kaže ona. "Kejt i Vilijam su tu da mu pomognu. Ali on mora da se kloni Harija zbog njegovog negativnog uticaja."

Princ Hari se, inače, u svojoj knjizi požalio i da se osećao kao smetnja nakon što je Džordž rođen, da je maštao kako će on stalno biti u Vilijamovoj kući i igrati se s bratancem, ali da ga nisu zvali.

Hari je želeo da se igra sa Džordžom.
Youtube 

"Za mene se podrazumevalo da ću biti pozvan u njihovu kuću u svakom momentu. Dani su prolazili i niko me nije zvao. Razumeo sam, zauzeti su, grade porodicu, možda je troje gužva, možda će se stvari promeniti kad se ja oženim... ", napisao je.

Mediji su ranije pisali i da je Hari povredio svog bratanca Džordža jer je sinu dao ime Arči, koje je bilo nadimak malog princa.

Mesecima pre nego što se Megan porodila, The Sun je pisao o susretu malog princa Džordža s jednom građankom, koja je ispričala da joj se mališan predstavio kao Arči i da je objasnio da je to njegov nadimak, što nije čudno ako se uzme u obzir njegovo puno ime - Džordž Aleksander Luis.

PRincu Džordžu Hari je ukrao ime.
Frank Augstein / AFP / Profimedia 

Neimenovana žena radi kao šetačica pasa, a jednom prilikom je princa Džordža srela s bakom Kerol Midlton, kada je dečak prišao i pomazio jednog od pasa koje je vodila.

"Iz ljubaznosti sam popričala s njim i pitala sam Džordža kako se zove iako sam, naravno, znala ko je on. Na moje iznenađenje, rekao je: "Zovu me Arči", nasmejan", ispričala je ona.

Bonus video:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!