Ukoliko ste mislili da je moguće da jedan dan prođe bez nove Megan Markl/princ Hari drame, varate se! Saseksovi su ponovo tema javnosti koja je ponovo nemilosrdna prema njima, a oštrom oku ljudi nisu promakli i određeni detalji koji možda otkrivaju pravu istinu o njihovom odnosu. 

Naime, samo dva dana pred rođendan, Markl je objavila video sa Harijem u kojem su se uključili telefonskim putem i pozdravili mlade iz "Responsible Technology Youth Power Fund" koji se zalažu za bolji digitalni svet.

"Hvala vam što radite ovo, naročito su vam zahvalna naša deca Lilibet i Arči", poručio je princ Hari, dok je Megan Markl kroz osmeh dodala: "Oni još ne znaju za ovo, ali znaće".

Njihova Archewell fondacija pomaže pomenutu američku organizaciju koja se zalaže za odgovornu tehnologiju. "Ne mogu da verujem da razgovaram sa vama", rekla je jedna članica kada su se Megan i Hari uključili, piše Daily mail.

Otprilike 26 inicijativa koje vode mlad dobiće ukupnodva miliona dolara bespovratnih sredstava u rasponu od 25.000 do 200.000 dolara, u zavisnosti od faze organizacije i potreba. Taj novac će oobezbediti bolju upotrebu veštačke inteligencija, a jedan od sponzora je i pomenuta Fondacija.

Izvršni direktor Young People's Alliance Education Fund Sem Hiner rekao je za People da ceni što su ih podržali Megan i Hari, a retko ko poštuje ono što oni rade.

Trišba Prabhu iz organizacije Rethink Citizens napomenula je da je cilj zaustavljanje sajber nasilja i zlostavljanja bihevioralnim pristupom koji zapravo uči mlade ljude da zastanu i razmisle.

"Ovo je neverovatno. Upravo zbog toga radimo to što radimo. Upravo zbog toga je nastao Youth Power Fund", poručio je Hari.

Megan je rekla Tazin Khan Norelius, koja je osnovala Cyber Collective, da čestita svom ocu jer je on njena insipracija. Ova devojka pokrenula je organizaciju nakon što je njen otac bio žrtva hakovanja. Prenela je poruku ocu i on je bio oduševljen. "To je tako slatko", prokomentarisala je gest Megan Markl.

Megan Markl i princ Hari iznenadili su sve izgledom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, princ Hari je bio ležerno odeven, dok je Megan Markl sjajno izgledala u dugoj nude  haljini bez rukava, dok je look zaokružila zlatnim minđušama. Njihovo oglašavanje došlo je malo nakon priča da se razvode, te da se princ Hari seli u Afriku, kao i da imaju problema sa novcem, te ne čudi što je ovo bio neki njihov način da demantuju glasine. No, čini se da u tome nisu uspeli.

Ukoliko uđete na mreže, a posebno na Tviter, odnosno X, kako se sada ova mreža zove, videćete više nego negativne komentare na račun njihovog pojavljivanja. Iako je njihov cilj više nego plemenit, mnogi nisu propustili da se par uvek aktivira oko rođendana Megan, te da tada objavljuju intervjue i videe, te su mnogi istakli da bi bilo lepo da i tokom godine imaju više ovakvih istupa, i da "jedno javljanje neće promeniti ništa"

Mnogi su smatrali da je ovo sve i način da se "operu" od glasina o problemima u braku iako njihov izgled odaje potpuno drugu priču. Megan je u više navrata imala više nego usiljen osmeh zbog čega su mnogi gledali sve vreme u njenu vilicu koja je čudno izgledala, pogotovo iz profila. 

U isti mah, ni Hari nije bio pošteđen komentara, s obzirom da je izgledao kao da po glavi ima pečate, te da mu je kosa opala na određenim mestima. 

"Ovo je čovek pod stresom. Hari je ostario 20 godina otkako se oženio Megan Markl. Šta nije u redu sa njegovom kosom? Karma? Izgleda kao crvena paučina", glasi jedan od komentara.

"Izgleda propalo", "Mislim da je jedna stvar baš smešna - oni su ubeđeni da smo ljubomorni na njih jer se Megan udala za njega. Mislim, pogledajte ga", "Da li vidite da Megan Markl sve više kopira Kejt Midlton. Čak je i smršala da bi joj bila što sličnija, užas", "Šta joj je sa licem ljudi. Ovo je loša operacija. Mislio bi neko da bi sa milionima koje je uzela imala prirodniji izgled. Ružna je iznutra i napolju. Ozempik lice za Noć veštica", "Šta je sa vilicom", "Nikad ovako nisu izgledali... ako su hteli da nas ubede da su dobro, sad u to tek ne verujem", samo je delić komentara koji se mogao pročitati.

I zaista, vilica Megan Markl izgledala je više nego neprirodno, dok je Hari zaista imao delove na glavi gde je falilo kose. Vojvotkinja, iako se smejala gotovo sve vreme, ipak je izgledala napeto, zbog čega ne iznenađuju negativni komentari na račun njihovog izgleda.

Šta vi kažete? Da li vam Megan i Hari izgledaju srećno? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima, a u nastavku pogledajte kako je Markl izgledala nekada i koliko se promenila za sve ove godine.

Bonus video:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!