Stanje na računu Megan Markl poslednjih nedelja ponovo je postalo tema javnosti nakon što se saznalo da nekadašnja glumica i dalje zarađuje od svoje jedine glavne uloge, tačnije serije "Suits". S obzirom da se ostvarenje koje je pravu popularnost doživelo nakon što se Markl udala za Harija, sada može gledati na Netflixu, ovako nešto ne čudi, antifanovi vojvotkinje jedva su dočekali da je napadnu jer, po njihovom mišljenju, "loša glumica ne zaslužuje da bude nagrađena za nemanje talenta".

Megan Markl nije najbolja glumica.
printscreen/youtube 

Ako se na to doda i Harijeva izjava da "nije trebalo da gleda vrele scene svoje supruge", mogli su se pročitati i komentari da je "skidanje Megan njen talenat na vrhuncu". Na nož su dočekane i njene druge manje uloge, a posebno je ismevano njeno učešće u jednoj epizodi veoma popularne serije "Castle" u kojoj je igrala rame uz rame sa najslavnijom Srpkinjom u Holivudu Stanom Katić, odnosno glavnom protagonistkinjom Kejt Beket. 

Međutim, Meganina uloga komentarisana je kao "njanjava", "neuverljiva" i slično u poređenju sa talentom Srpkinje, a mnogi su pisali i da "su identičnu glumu i lažne suze videli i u njihovom Netfliks dokumentarcu". 

"Ovo je toliko nepodnošljivo za gledanje", "I tada mi je smetala... ovo prenemaganje i gluma kao iz knjiga", "Jednostavno nema talenta", "Ovo isto smo gledali na Netfliksu... plakala je pred celim svetom misleći da sjajno glumi, i onda se čudi što je ismevaju"... samo je delić koji se mogao pročitati. 

Megan Markl u dokumentarcu.
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

I zaista, kada se vrati film par meseci unazad, na njihov dokumentarac o napušanju kraljevske porodice i životu nakon svega, nemoguće je makar na delove ne potvrditi da postoji sličnost između njenog poslednjeg "nastupa" i ranijih radova. Zato ne čudi što je mnogi zovu "propalom glumicom koja nikada neće biti na A-listi". 

Megan Markl zovu propalom glumicom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, ako je istina da je sve što je usledilo sa Harijem samo njeno pretvaranje, teško da bismo mogli da se složimo da je u tom slučaju loša glumica, već da je odigrala ulogu života i to za Oskara.

Megan Markl u ulozi života sa Harijem.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

A kada je reč o lepoj Stani Katić, ona je svoj talenat dokazala u više ostvarenja. Ipak, uloga detetktivke Beket definitivno je obeležila njenu karijeru. Zanimljivo je da je i ona kao i Megan karijeru počela da gradi upravo u Kanadi, a iza sebe ima završenu glumu najpre na Univerzitetu u Torontu, a zatim u Gudmanovoj školi drame u Čikagu, a onda i u glumačkoj školi "Beverli Hils plejhaus".

Stana Katić je najpoznatije Srpkinja u Holivudu.
Phamous / Backgrid USA / Profimedia Sa

Tokom svog glumačkog školovanja, Stana je postigla vrhunske rezultate i svu si bili oduševljeni njenim talentom za glumu. Ono što mnogi ne znaju jeste to da je Stana poliglota i govori čak četiri - engleski, srpski, italijanski i francuski jezik.

Stana Katić je poznata po talentu za glumu.
Shutterstock 

Stana nije udata za princa kao Megan, ali se i tu može pohvaliti da kraj sebe ima dobrog frajera, i najbitnije, čoveka koji je obožava baš kao što Hari voli Markl.

Glumica se 2015. udala za Krisa Brkljača, koji je odrastao u Australiji, a koji je poreklom iz Like, a krajem 2021. godine postali su roditelji. Venčanje je organizovano u Dalmaciji, a godinu dana kasnije, tačnije u junu 2022. Stana je postala majka.

Stana i u Beogradu ima rođake, kao i članove uže porodice, a u srpskoj prestoici živi njen brat Marko i upravo zbog toga ona veoma često dolazi u naš grad gde ga posećuje.

Bonus video:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!