Novi dan, nove laži Harija i Megan. Nije tajna da je trejler za njihov dokumentarac izazvao ogromne reakcije javnosti. U seriji koja će se prikazivati od 8. decembra gledaoci će prvi put moći da vide intimne delove života para, fotografije koje do sada nisu pokazali, a govoriće i o svemu što su preživeli.

Da se razumemo - od momenta kada su Hari i Megan Markl napustili kraljevsku porodicu, na njih je sručeno i drvelje i kamenje, i nesumnjivo su bili pod ogromnim pritiskom, ali to ipak ne opravdava određene postupke zbog kojih su sada mnogi podigli obrvu i pitali se - čemu sve to. 

princ hari i megan bili su pod velikim pritiskom medija.
Youtube 

Naime, od kako se trejler prikazao, mnogi su ukazali na sporne delove koji su sve samo ne istiniti. Tako se u seriji koristi snimak  osramoćenog bivšeg advokata Donalda Trampa Majkla Koena u Njujorku i Kejti Prajs ispred suda u Kroliju. 

Samo nekoliko dana nakon što je otkriveno da je slika u prvom tizeru skup fotografa na premijeri o Hariju Poteru, a da druga datira iz vremena kada je Hari izlazio sa Čelsi Dejvi, sada se ispostavilo da delovi druge najave takođe nisu onakvima kakvima izgledaju, piše Daily Mail.

U novom trejleru prikazuje se grupa fotografa koji žure ka betonskoj zgradi koja se jasno može identifikovati kao Prekršajni sud Kroulija, gde se bivši glamur model Kejti Prajs pojavila prošlog decembra zbog optužbe za vožnju u alkoholisanom stanju, navodi britanski list. "Bio sam prestravljen – nisam želeo da se istorija ponovi", kaže Hari u tizeru implicirajući na situaciju sa Dajanom koja je poginula nakon što su je jurili paparaci.

Drugi deo snimka prikazuje fotografe kako se skupljaju oko automobila dok Megan. Zatim se prekida taj deo, ali umesto da se vidi da su Saseksi proganjani, na snimku je zapravo gospodin Koen, Trampov bivši lični advokat, koji napušta svoj stan u Njujorku 2019. da bi odslužio zatvorsku kaznu zbog finansijskih zločina, kršenja finansiranja kampanje i laži iznetih u Kongresu.

Novinar Robert Džobson i nije jedini, objavio je na Tviteru fotografiju Megan i Harija u službenoj poseti Africi pre nekoliko godina. Kako on tvrdi, poznati par dozvolio je fotografisanje na ovom mestu i u ovom momentu, ali se slika pojavljuje u trejleru kao primer pritiska medija kojem su bili izloženi.

Nema sumnje da su na svojim "plećima" i te kako osetili ružnu stranu slave, ali ostaje da sačekamo taj 8. decembar i čujemo, kako Hari kaže "njihovu istinu koju samo oni znaju".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!