Dokumentarna serija "Megan i Hari" još nije ni počela sa prikazivanjem, a već je izazvala neviđen haos na mrežama. Tumači se svaki kadar, svaka fotografija... a reakcije nekadašnje glumice mnogi su dočekali na nož. No, čini se da je jedna scena posebno bila "trn u oku" mnogima.

Naime, u jednom trenutku može se videti uplakana Megan Markl koja sedi na fotelji, držeći telefon u ruci. Iako je zarozana od plača, pažnju ljudi privukao je jedan detalj u pozadini - Hermes ćebe koje košta "tričavih" 1.500 evra. 

Naravno, nije trebalo mnogo da se zaređaju negativni komentari, a da se na vojvotkinju pospe i drvlje i kamenje.

"Plače jer je htela Šanel", "Ova žena toliko želi da bude bitna, ali dušo, ja nikad nisam plakala pored Erme ćebeta", "Treba da pokrenemo GoFundMe akciju da joj se kupi još jedno ćebe, niko ne bi trebalo da živi ovako", komentarišu na Tviteru.

Inače, serija će početi da se prikazuje 8. decembra, a par će otkriti nove detalje iz života sa kraljevskom porodicom. Interesantno je da su izabrali da puste trejler baš u trenutku kada su princ Vilijam i Kejt Midlton na turneji po Americi, ali i da pokažu Arčijevo lice, što su mnogi tumačili kao direktnu provokaciju.

megan markl je podigla ogromnu prašinu novom dokumentarnom serijom.
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Na sve to, sama najava serije u kojoj Hari kaže da je morao da učini sve da spase porodicu, a Megan poručuje: "Kada su ulozi tako veliki, zar nije smisleno da i mi iznesemo svoju stranu svoje priče", podigla je veliku prašinu. Očekuje se da će ovaj dokumentarac biti novi udar na britanski dvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!