Nije tajna da Megan Markl i princ Hari na sve moguće načine pokušavaju da zaštite porodicu od očiju javnosti. Ovo se posebno odnosi na njihovu decu - Arčija i Lilibet, sa kojima se nikad ne pojavljuju na javnim mestima i čija lica pokažu jednom godišnje, uglavnom u okviru čestitke praznika. 

megan markl i hari do sada nisu objavljivali slike svoje dece.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, sada je Megan učinila presedan i pokazala lice svog sina nakon tri godine, a šuška se da je iza svega bizaran razlog. Naime, poznato je da su trenutno princ Vilijam i Kejt Midlton na turneji po Americi, a šuška se da Marklova ne može da podnese da nije u centru pažnje.

Zbog toga se odlučila na drastičan korak i prikazala Arčija u video razgovoru sa Džotakom Edaj, izvršnom direktorkom konzulatske kompanije za društveni uticaj Full Circle Strategies, piše "The Sun". Navodno su u pozivu učestvovale i američka politička aktivistkinja Dona Brazil i profesorka američkih studija Dačes Haris.

Skrinšot na kojem se jasno vidi maleni Arči brzinom svetlosti je preplavio mreže, i iako su ljudi oduševljeni što konačno mogu da vide dečaka, postavilo se pitanje zašto je do toga došlo baš sada.

Bilo kako bilo, činjenica je da je Arči porastao i da je prava kopija slavnih roditelja, a da li u pričama koje stoje iza objavljivanja njegovog lica nakon tri godine ima istine, zna samo Megan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!