Američko-kanadska glumica srpskog porekla Stana Katić, poznata po ulozi Kejt Beket u seriji Kasl (Castle), dobila je dete krajem prošle godine, ali je lepu vest sakrila od javnosti, piše Daily Mail.

Stana Katić je vest otkrila objavom na Instagramu povodom nedavnog Dana očeva, koji se u Kanadi obeležava 19. juna. Svom suprugu, Krisu Brkljači, čestitala je praznik.

"Srećan Dan očeva svim očevima, ali najsrećniji želim svojoj ljubavi. Najbolja odluka koju sam ikada donela je da budem s tobom. Volimo te i srećno smo što možemo deliti ovaj život s tobom", napisala je glumica pored nekoliko fotografija na kojima pozira sa suprugom.

"Dete su dobili ove zime i od tada uživaju u svojoj maloj porodici", rekao je glumičin PR za medije i potvrdio da se porodila u tajnosti.

Inače, Stana i Kris venčali su se 2015. godine, posle nekoliko godina zabavlanja. Venčanje je održano na jadranskoj obali, a to se poklopilo i sa njenim venčanjem u seriji "Kasl" sa Ričardom, kog je glumio Nejtan Filion.

Stana Katić je nekoliko puta posetila našu zemlju pre pandemije. Poslednji put je viđena 2018. godine na koncertu Filharmonije u srpskoj prestonici, a potom i 2019. u Drvengradu kao predsednica žirija festivala „Kustendorf“.

O srpskoj prestonici je uvek govorila u superlativu, a poslednji put kada ga je posetila rekla je da je podseća na Berlin.

- Posetila sam kako vašu prestonicu, tako i Zagreb, Split i neke delove Crne Gore. Bila sam iznenađena koliko je Beograd u procesu menjanja nabolje. Neverovatni restorani, odlični hoteli i mislim da je on sada ono što je bio Berlin pre deset godina. Takođe, mislim da je Evropa veoma svesna šta je Beograd danas, čak ga zovu “party town”- oduševljeno priča Stana Katić i dodaje da je njeno poznavanje srpskog jezika skromno.

Stana Katić dobila prvo dete u tajnosti.
Shutterstock 

- Razumem srpski i pričam ga sasvim solidno, ali intervjue više volim da radim na engleskom da ne bi došlo do nekog nesporazuma, jer je ovo ipak jezik na kojem radim. Ali ako bismo otišle na kafu, sigurna sam da bismo pričale neki miks srpskog i engleskog jezika i da bismo se savršeno razumele- kroz smeh otkriva glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!