Megan Markldanas je, prema mišljenju mnogih, "državni neprijatelj broj jedan", kada je reč o Velikoj Britaniji. Međutim, priča je zapravo bila potpuno drugačija na samom početku. Naime, kraljica je bila oduševljena kada je prvi put videla Megan. Kako se navodi u knjizi o kraljičinom životu, ona je učinila sve da se Megan oseća dobrodošlom, do te mere da je čak i dozvolila Marklovoj da nastavi da se bavi svojom profesijom.

- Možeš da nastaviš da budeš glumica ako to želiš - to je ipak tvoja profesija - navodi se. Međutim, Megan je odbila i insistirala da je spremna za krarljevsku dužnost.

kraljica je dozvolila megan da se i dalje bavi glumom.
printscreen/youtube 

- Bila je posebno oduševljena entuzijazmom koji je Megan pokazala nakon što je došla na kraljevski dvor - napisano je u knjizi. Na sve to, obećala je kraljici da nikad neće izneveriti njeno poverenje. 

Elizabeta je bila oduševljena njenim entuzijazmom, što je i rekla mnogima. Nažalost, drugu članovi kraljevske porodice nisu učinili da se Megan oseća dobrodošlom, ali ni ona zapravo nije ispunila obećanje koje je dala, iako je njeno dugoročno prisustvo moglo da modernizuje monarhiju i osveži je. 

megan markl nije izvršila obećanje dato kraljici.
Andrew Milligan / PA Images / Profimedia 

Mnogi su mišljenja da je Megan zabila nož Elizabeti svojim ponašanjem, a u mnogo prilika se ponašala razmaženo. 

Nažalost, nakon bombastičnog intervjua, kao i knjige princa Harija, mali su izgledi da će se Megan i on, pa i njihova deca ikada više vratiti na dvor i postati deo kraljevske porodice ponovo. Mada, kako stvari stoje, čini se da to ni ne žele. 

megan i hari nikad više neće biti deo kraljevske porodice.
Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!


d