Kejt Midlton sinoć se oglasila prvi put po pitanju svog zdravstvenog stanja pokušavši tako da stane na put nerealnim teorijama zavere. Ona je priznala da ima rak, kao i da je trenutno na hemioterapijama, a nakon njenog video obraćanja brojne slavne ličnosti, kao i članovi kraljevske porodice pružili su joj podršku. 

Među prvima su bili i Megan i Hari koji su se privatno obratili Midlton, ali nije poznato da li je u pitanju običan ili video poziv. 

Princ Hari i Megan Markl su kontaktirali Kejt.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šokantna stvar je što su Saseksovi saznali za dijagnozu princeze tek nakon njenog javnog obraćanja, odnosno, gotovo iz medija, što potvrđuje da braća nisu imala nikakav kontakt, niti je Hariju rečeno za bolest Kejt kada je posetio oca nakon njegove dijagnoze. 

Princ Hari nije znao za dijagnozu kada je bio u Britaniji.
Youtube 

Za kontakt između dva brata prethodne večeri kraljevski urednik televizije ITV-a Kris Šip. Hari i Megan su, prema rečima izvora, poželeli Kejt da "brzo ozdravi i da bude zdrava". "Nadamo se da će uspeti da kroz to prođu što privatnije, kako su i želeli", navodno su reči Saseksovih.

Pročitajte još: POZIRAO U NACISTIČKOJ UNIFORMI, A OPTUŽIO KRALJEVSKU PORODICU DA SU ONI NACISTI: Hari optužio Vilijama da mu je podvalio

Nakon brojnih svađa, ovo je prvi put da su ostvarili kontakt, a mnogi su pozdravili postupak Harija i Megan i to što su skandale ostavili po strani.

Saseksovi su ostvarili kontakt sa kejt i Vilijamom.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Podsetimo, problem između braće, a potom i snaja je nastao kada su Megan i Hari otkrili šta se sve dešavalo u kraljevskoj porodici. Megan se najpre u intervjuu kod Opre Vinfri, a kasnije i u Netfliksovom dokumentarcu dotakla problema sa Kejt, te je tako otkrila da je ona nju rasplakala na dan venčanja, a čak se šuškalo i da je princeza ta koja je imala rasistički komentar na račun sina Megan i Harija. 

Kejt i Megan su godinama na ratnoj nozi.
Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia 

Hari je takođe optužio Kejt koju je svojevremeno, po sostvenom priznanju, gledao kao sestru, da ga je sa Vilijamom nagovorila da obuče nacističku uniformu što je izazvalo skandal neviđenih razmera, kao i da su mu kasnije okrenuli leđa, i da su bili hladni. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!