Za samo par dana, tačnije 10. januara biografija princa Harija "Spare" konačno će ugledati svetlost dana, a već sada su poznati određeni detalji koji su opisani u knjizi, a koji se tiču njegovog odnosa sa kraljevskom porodicom. Tako je, primera radi, pisao o fizičkom sukobu sa bratom, samo zato što je Megan Markl opisao kao "tešku i nepristojnu". 

Svađa je toliko kulminirala da je Vilijam u jednom trenutku uhvatio Harija za vrat, pokidao mu ogrlicu i oborio na pod, zbog čega je imao modrice po leđima, ali je to samo vrh ledenog brega svega što je izneto u knjizi. 

Naime, Hari se dotakao i skandala iz prošlosti kada su mediji bili preplavljeni njegovim fotografijama u nacističkoj uniformi, a sada je, nakon toliko godina odlučio i da otkrije ko je krivac. 

Princ Hari okrivio je brata za odabir nacističke uniforme.
NETFLIX / Planet / Profimedia 

Podsetimo, te 2015. godine "odbegli princ" pojavio se u uniformi sa nacističkom svastikom na ruci na maskenbalu koji je imao temu "Domoroci i kolonija". Međutim, Hari, koji je u poslednje dve godine u više navrata aludirao da je kraljevska porodica rasistička i nacistička, tvrdi da je za odabir kostima "krivac" Vilijam, ali i Kejt. On je navodno najpre pozvao brata i snaju jer se dvoumio oko izbora, odnosno šta više odgovara temi.

"Nazvao sam Vilija i Kejt i pitao ih šta misle. Rekli su mi da obučem nacističku uniformu. Oboje su urlali od smeha. Bolje od Vilijevog trikoa, to će biti jako smešno. Što je i bila poenta", napisao je Hari, prenosi "Page Six".

Vilijam i kejt navodno su umirali od smeha zbog izbora Harijevog kostima.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Na maskenbal su stigli, Hari u naci uniformi, Vilijam u kostimu leoparda, a iako su se kasnije pravdali da je sve bila samo neumesna šala, javnost je osudila ovaj postupak. 

Hari se izvinio nakon što je fotografija objavljena, "Žao mi je ako sam nekoga uvredio. Ovo je bio pogrešan izbor kostima. Izvinjavam se".

Ipak, iako mu je Vilijam pomogao da odabere kostim, činjenica je da je Hariju najpre pala ta ideja na pamet, te je van pameti prebacivati krivicu na nekog drugog, kada je i sam odgovoran. Ipak, čini se da on ne misli tako, a koje ćemo još skandalozne tvrdnje čuti, saznaće se već kroz par dana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!