Nakon što se Kejt Midlton obratila javnosti i priznala da ima rak, kontaktirali su je i Hari i Megan i poželeli joj da "brzo ozdravi i da bude zdrava". "Nadamo se da će uspeti da kroz to prođu što privatnije, kako su i želeli", navodno su njihove reči. 

Međutim, malo potom se saznalo i da je Hari čuo za bolest žene svog brata dok je gledao televiziju, zbog čega se postavilo pitanje zašto Kejt prvo nije saopštila "porodici", pa tek onda svetu. 

Mišljenja zašto je to tako otkrivaju istinu i o pomirenju. "Kejt ne trebaju Megan i Hari da je teše, ona ima roditelje i sestru, i vrlo je bliska sa kraljem Čarlsom", rekla je Sali kolumnistkinji New York Times Morin Daud.

Kejt Midlton nema kontakt sa Harijem.
printscreen/x/Meech 

Činjenica da Saseksovima nisu privatno saopšteni detalji stanja Midltonove ni kada je prošlog meseca posetio dvor kako bi video oca koji je takođe otkrio da ima kancer, dosta govori o njihovom odnosu. 

Hari se tada nije video ni sa Vilijamom ni sa Kejt, ali bi trebalo da prisustvuje službi u katedrali Svetog Pavla u britanskoj prestonici povodom obeležavanja 10. godišnjice Invictus Games, čiji je pokrovitelj. Već se sada smatra da sa njim neće doći ni Megan ni deca, ali mnogi misle da postoji šansa za pomirenje u porodici.  

Princ Hari nije video Kejt kada je posetio Britaniju.
Youtube 

Pročitajte još: ZNAO JE DA JE BOLESNA, A IPAK JU JE BACIO POD TOČKOVE: Ljudi su upravo shvatili šta je Vilijam uradio Kejt i BESNI SU

Ipak, Daily Mail piše da Kejt Midlton i princ Vilijam uopšte sada ne razmišljaju o problemu zvanom Hari kao i da nema planova o pomirenju tokom njegovog potencijalnog dolaska u maju. Dok se princeza i kralj bore sa rakom, ni ne misle o tome.

Kejt Midlton i princ Vilijam su fokusirani na njen oporavak.
David Dyson / Camerapress / Profimedia 

Kraljevski stručnjak tvrdi da je Kejt odlučila da ne kaže Megan i Hariju da boluje od raka, jer njima ne može da se veruje, piše The Sun.

Sa druge strane, Ričard Ficvilijam koji prati dešavanja na dvoru, rekao je da veruje da je Hari skrhan zbog Kejt koju je ranije zvao Ket i koja mu je bila poput sestre. "Da li će doći u Ujedinjeno Kraljevstvo da poseti Kejt, vreme će pokazati", izjavio je.

Poruka Harija i Megan ocenjuje se kao "ljupka" i smatra se da budi nadu da će se razdor rešiti. Međutim, neki misle sasvim drugačije i ističu da je princ pokazao da je bezdušan. Šta vi kažete, da li ima izgleda da će se zaraćena braća i snaje pomiriti?

Bonus video:

Megan Markl Tiktok/suitsarmy

Izvor: Blic Žena/ Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!