Princ Hari i Megan Markl šokirali su ovih dana fanove neobičnim potezom za koji mnogi veruju da je izneverio poverenje pokojne kraljice Elizabete II. Naime, roditelji četvorogodišnjeg sina Arčija i dvogodišnje ćerke Liilibet promenili su prezimena svoje dece iz Mauntbaten-Vindzor u Saseks, prenosi The Sun.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa želeli su da ujedine porodicu ovim potezom i ponosni su na svoju odluku, rekao je za Tajms izvor blizak paru. Promena prezimena usledila je ubrzo nakon što je par pokrenuo svoj sajt Sussex.com, koja je izazvala kritike javnosti. Tamo su se pohvalili svojim raskošnim biografijama, a možete videti i grb koji je kraljica poklonila Megan.

profimedia-0807670153.jpg
JERRY PEREZ / Pacific coast news / Profimedia 

Međutim, po izlasku iz kraljevske porodice, princ Hari je obećao svojoj baki, pokojnoj kraljici, da svoje titule i prezime neće koristiti za finansijsku dobit. Holivud riporter je ranije pisao da je par "pobegao od ceremonijalnog života u javnoj službi da bi zaradio status slavne ličnosti u Sjedinjenim Državama" - ali ni u tome nisu uspeli.

Megan Markl ispričala je trenutak kada je upoznala pokojnu kraljicu Elizabetu II koji su mnogi protumačili kao prilično neprijatan za princa Harija.
Netflix / Ferrari / Profimedia 

Njihovom brendu nije pomogla ni Harijeva autobiografija 'Rezerva', niti podkast koji su objavili na Spotifaju. Zbog pomenutih pokušaja prozvani su kukavicama i licemerima.

princ hari
Youtube 

Podsetimo, princ Hari je prošle nedelje požurio u Veliku Britaniju da bude sa svojim ocem, kraljem Čarlsom III nakon dobijanja teške dijagnoze. Kako prenose strani mediji, Hari nije spavao u kraljevskim rezidencijama već u luksuznom hotelu.

„Hari je zapravo beskućnik kada poseti svoju domovinu“, piše Dejli mejl.

Još fotografija poznatog para pogledajte u galeriji:

Shuterstock, Shutterstock princ Hari i Megan Markl decu odgajaju daleko od kraljevskih pravila

 Bonus video

"PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP" Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON Kurir televizija

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.