Slavna glumica Melani Grifit već drugi dan zaredom je tema javnosti nakon što su se pojavile njene fotografije sa Unforgettable Evening gale koja je imala za cilj da obezbedi sredstva za Fond za istraživanje raka kod žena.

Kako je Melani jedna od onih koja je prebrodila ovu opaku bolest, jasno je zašto je bila među najistaknutijim zvanicama, međutim, razlog zbog čega internet i dalje bruji o glumici nije njeno zalaganje protiv raka, već lice koje je ponovo menjala plastičnom hirurgijom.

Melani Grifit na događaju
Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako se mislilo da je nekada jedna od najlepših žena naučila svoju lekciju i prestala sa intervencijama, Grifit je ponovo poklela i otišla pod nož, a rezultat je mnoge ostavio bez teksta, naročito dok je pozirala sa Demi Mur

Razlika između ove dve glumice je samo šest godina, a iako su obe gajile ljubav prema plastičnoj hirurgiji i filerima, čini se da Mur svoju opsesiju drži pod kontrolom ili da je makar  našla dobrog hirurga, jer izgleda bolje nego ikad. 

Demi Mur i Melani Grifit na gali protiv raka.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Sa druge strane, čini se da se novo lice Grifitove koje je nedavno pokazala i dobila pregršt komplimenata, bukvalno urušilo - ili su to tako njeni fanovi opisivali.

"Tako je to kad sa 66 hoćeš da izgledaš kao da ti je 30", "Ostaće bez lica", "Ova žena više ne može normalno ni da govori", "Meni je strašno šta je sebi učinila", "Zašto joj neko ne pomogne od njenih", "Presadila lice pa se sve srušilo... ne može od babe devojka", pisali su ljudi. 

I zaista, pre samo tri meseca, činilo se da je Grifit intervencijama uspela da popravi uništeno. Dobijala je komplimente na račun izgleda, čak i kada su je slikali bez šminke, u kupaćem. 

Melani Grifit u kupaćem pre par meseci
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, nakon što se pojavila nedavno na jednom drugom događaju, bilo je jasno da je ponovo krenula starim putem. 

Naravno, niko ne očekuje da Melani u sedmoj deceniji izgleda poput devojčice, niti joj zameraju bore. Naprotiv. 

Melani Grifit ponovo preteruje sa operacijama.
Todd Williamson/JanuaryImages/Sh / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pročitajte još: KO JE SLAVICA ZBOG KOJE JE SVET DRHTAO: Opasna Srpkinja igrala je najpoznatiju negativku Holivuda, a lepotom je zavodila

Mnogi navijaju da svoje lice ostavi na miru, jer joj tolike operacije nisu potrebne. Nažalost, njena opsesija mladošću do sada ju je nebrojeno puta debelo koštala, što je i sama priznala.

"Nisam bila svesna kako izgledam dok nisam čula tuđe komentare. Nadam se da sad izgledam bolje", rekla je jednom prilikom.

Podsetimo, ona je decenijama privlačila pažnju burnim životom, te je tako imala nekoliko brakova, a iako su mnogi mislili da je konačno sreću našla kraj miljenika žena Antonia Banderasa, istina je bila drugačija.

Krila je da pije i da uzima nedozvoljene supstance, a iako ju je Banderas molio da potraži pomoć ona to ili ne bi učinila, ili bi se nakon rehabilitacije vratila starim porocima.

Melani Grifit i Antonio u vreme najveće ljubavi
Francisco Morales / Eyepix / Profimedia 

Na sve to, Melani je razvila i bolesnu opsesiju mladošću i uvrtela sebi u glavu da će je Antonio ostaviti jer stari. Njihov brak je pukao, ali zbog drugih stvari, a Melani je tonula sve više u mrak.

Situacija se toliko otrgla kontroli da je glumica u jednom trenutku izgledala poput voštane figure, a kako je kasnije pričala, svoje lice više nije mogla da prepozna u ogledalu.

U jednom trenutku je potražila pomoć, i činilo se da je konačno sve svoje demone ostavila u prošlosti, no čini se da je još uvek ne puštaju.

Melani Grifit je u jednom trenutku izgledala dobro
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ostaje samo da se nadamo da glumica neće nastaviti dalje sa uništavanjem svoje lepote, a koliko se promenila za sve ove godine, pogledajte u galeriji u nastavku.

Youtube, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte koliko se glumica promenila u poslednjih 15 godina

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Zahtevi plastične operacije  instagram/adaktar_official

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!