Slavna glumica Melani Grifit u poslednje vreme daleko se više može videti u javnosti nego što je to ranije bio slučaj. Razlog za to najverovatnije leži u tome što je poslednjom intervencijom dobila lice koje je želela, a koje, ruku na srce, izgleda daleko mlađe. 

Podsetimo, jedna od najlepših žena sveta jedno vreme je toliko preterivala sa operacijama i filerima, da je godinama bila više poznata po tome šta je uradila nekada anđeoskom licu, a ne po ulogama.

Međutim, od kako je odradila poslednje "podmlađivanje" pre nekoliko meseci, čini se da više nema problem da je uslikaju paparaci, niti da se u javnosti pojavi čak i bez šminke.

Melani Grifit se oseća komfornije nakon poslednje oepracije.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, sada je otišla i korak dalje, te se prvi put nakon dužeg perioda pojavila na plaži gde je uživala sa prijateljicama, no, komentari nisu bili preterano pohvalni. 

"Ono kad imaš lice od 30+ i telo starice", "Grifit stvarno ima sjajnu liniju, ali moja baba sad sa 70 ima zategnutiju kožu", "Presadila lice 30-godišnjakinje, ali ne i telo", "Šta je sa kožom", "Glava i telo nemaju veze s vezom", "Neprijatno je gledati ovoliko zategnuto lice i ovako opuštene noge", "Znam da ima godina i godina, ali ne znam zašto joj koža na telu ovako loše izgleda", "Ovako izgleda neko ko je godinama preterivao sa alholom i drogama", "Džaba licem krije prave godine"... samo je delić koji se mogao pročitati na mrežama.

Melani Grifit u kupaćem kostimu.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Melani su prozivali ponovo i zbog poslednje intervencije iako joj je vratila svežinu jer su mnogi mišljenja da je i dalje opsednuta mladošću, te da se u njenoj glavi ništa nije promenilo iako je tvrdila drugačije ranije. 

Melani Grifit su paparaci prvi put uslikali u kupaćem.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Nisam bila svesna kako izgledam dok nisam čula tuđe komentare. Nadam se da sad izgledam bolje", objasnila je jednom prilikom. 

Podsetimo, ona je decenijama privlačila pažnju burnim životom, te je tako imala nekoliko brakova, a iako su mnogi mislili da je konačno sreću našla kraj miljenika žena Antonia Banderasa, istina je bila drugačija.

Krila je da pije i da uzima nedozvoljene supstance, a iako ju je Banderas molio da potraži pomoć ona to ili ne bi učinila, ili bi se nakon rehabilitacije vratila starim porocima.

Na sve to, Melani je razvila i bolesnu opsesiju mladošću i uvrtela sebi u glavu da će je Antonio ostaviti jer stari.

Pročitajte još: LEPOTOM JE KRILA ZLO SVE DOK SE NIJE UNIŠTILA OPERACIJAMA: Ponovo je išla pod nož i sa 66 dobila 30 godina mlađe lice

Situacija se toliko otrgla kontroli da je glumica u jednom trenutku izgledala poput voštane figure, a kako je kasnije pričala, svoje lice više nije mogla da prepozna u ogledalu.

Kao podsetnik na sve što je radila ostale su masnice na rukama koje krije godinama, a koje se javljaju kod ljudi koji imaju problema sa srcem, što je kod Melani usledilo kao posledica narkotika, lekova i alkohola u čemu je preterivala.

Melani Grifit ima modrice na rukama.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nažalost, Antonio je na kraju digao ruke i par se razveo, a Melani je nastavila sa intervencijama. Jedno zlo vodilo je drugom, te je u međuvremenu pobedila i rak kože.

Ona i bivši suprug uspeli su vremenom da izglade odnos, pogotovo što je on bio poput oca i njenoj ćerki iz prvog braka.

Melani Grifit i Antonio Banderas izgladili su odnos.
Instagram 

Međutim, čini se da "zlu" zvanom opsesija operacijama još uvek nije stala potpuno na kraj. Pre nekoliko meseci uslikana je sa čudnim ožiljkom na licu zbog čega su mnogi posumnjali da ponovo ima problem sa rakom kože. Međutim, činilo se da je reč o mogućem novom fejliftingu.

Mnogi su primetili da Melani Grifit ima novi ožiljak na licu.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Glumica je u nekoliko navrata uslikana u veoma čudnim izdanjima, izgledala je umorno i ispijeno, a onda se sve promenilo poslednjih par meseci.

Melani Grifit je izgledala potpuno drugačije pre samo par meseci.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Odjednom je njen lik postajao sve mlađi i mlađi, a koža sve zategnutija. Izgled joj se potpuno menjao, te nije isključeno da je Grifit odlučila da poseti, ovog puta dobrog hirurga kako bi svoj izgled dovela u red.

Melani Grifit izgleda vidno podmlađena.
Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kada je reč o komentarima na račun njenog tela, istina je da je glumica uspela zadrži svoju vitku liniju, te da aktivno trenira i šeta. 

Melani Grifit redovno trenira i vodi računa kako se hrani.
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mi smo stava da slavna 66-godišnja glumica ipak izgleda sjajno, te da joj na izgledu danas ipak mnogi mogu samo zavideti, a to što joj je koža opuštenija na nekim delovima - najnormalnija je stvar na svetu.

Youtube, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte koliko se glumica promenila u poslednjih 15 godina

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!