Nekada jedna od najlepših i najpopularnijih glumica Melani Grifit dugo se nije mogla videti u javnosti. Situacija se promenila u poslednje vreme, ali njena izdanja samo su dodatno zabrinula fanove. Od žene čije su slike drugi nosili kod plastičara, danas je postala senka, čemu je umnogome kumovala njena zavisnost od operacija, ali i zdravstveni problemi sa kojima se dugo borila.

Melani Grifit pojavila se u javnosti.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, iako je ranije o svemu otvoreno govorila, sada o tome ćuti te nije poznato da li joj se rak sa kojim se borila pre nekoliko godina vratio, ili posredi nešto drugo. Tako je nedavno uslikana tokom kupovine u ležernom izdanju, sportskim pantalonama, majici i kožnoj jakni, a oči je sakrila iza sunčanih naočara. Kosu je podignula u punđu, što je bilo iznenađujuće s obzirom da je poslednjih meseci uglavnom nosi raspuštenu, gotovo kao da krije lice. 

Melani više ne krije lice šiškama  kapama.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, ono što je sve dodatno zabrinulo bile su masnice na rukama. Činilo se i da ima ranice po usnama, i nove ožiljke na obrazima koji nisu kao pređašnji - od plastičnih operacija. Ipak, lice se više i ne trudi da sakrije, dok je sa rukama druga priča, te je sve vreme navlačila rukave kako bi ih sakrila.  

Melani Grifit ima masnice po rukama.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Plastične operacije je koštale uloga

Inače, poslednjih godina se često pričalo o njenom izgledu lica koje je promenila estetskim zahvatima, zbog čega se smanjio broj njenih glumačkih angažmana, te danas tek s vremena na vreme odradi pokoju manju ulogu.

Ožiljak na obrazu

Početkom ove godine Melani je snimljena s novim ožiljkom na levom obrazu, te se šupkalo da se ponovo vratila starom poroku s obzirom da je oblik nalik onim koji ostaju nakon faceliftinga. Međutim, bilo je i onih koji su to povezali sa njenom ranijom borbom s karcinomom kože. Glumica je jednom prilikom objavila fotografiju nosa na Instagramu i objasnila da je bila na tretmanu zbog raka.

Melani Grifit imala je rak kože.
Mr Plow / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podlivi na rukama

Još jedna stvar koja zabrinjava javnost su i njene šake, koje je Melani ranije redovno krila rukavicama. Gabrijel Mirkin, američki doktor, ranije je objasnio da je to tipična procedura kojoj se podvrgavaju osobe koje imaju problema s trombozom, a služi za sprečavanje srčanog udara.

Melani Grifit ne prestaje da puši iako joj je to strogo zabranjeno.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Ovo je uobičajena procedura koja se radi s pacijentima kojima je tromb krenuo ili postoji mogućnost da krene k plućima ili srcu...", izjavio je doktor pa napomenuo da je zavisnost od alkohola i droga glumicu dodatno stavila u rizičnu grupu, te da takvi pacijenti moraju da promene život iz korena. Međutim, Melani je u više navrara uslikana i kako puši, iako joj je to najstrožije zabranjeno.

Shvatila da je preterala sa plastičnim operacijama

Nakon niza kritika na svoj račun priznala je da se podvrgnula nizu estetskih zahvata i da je zbog toga zažalila. "Nisam shvatila na šta ličim dok ljudi nisu počeli da govore: 'O, moj Bože, šta je učinila?!' To me toliko povredilo da sam otišla drugom doktoru i počela da rešavam sva sra*a koja mi je jedna doktorka napravila. Srećom, izgledam normalnije sada", rekla je svojevremeno glumica.

Melani Grifit uništila je lik plastičnim operacijama.
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tužna istina je da se na taj način pokušavala pomladiti kako bi bila privlačnija tadašnjem suprugu, španskom zavodniku Antoniju Banderasu (62). Par se venčao 1996. i dobio kćer Stelu (26), a on je bio i kao otac njenoj ćerki Dakoti.

Melani Grifit želela je da izgleda mlađe zbog Antonija.
Shutterstock 

No njihovom je braku, kako su otkrili izvori bliski paru, presudila Melanina zavisnot od operacija. Antonio joj je navodno dao ultimatum da prestane s tim jer je više nije mogao prepoznati, ali ona je to odbila. Razveli su se 2015. i glumac je u vezi s 20 godina mlađom Nikol Kimpel, a nekadašnji supružnici konačno su izgladili probleme i danas su veliki prijatelji.

Grifit je sa druge strane slobodna, a iza sebe, osim braka s Banderasom ima još tri razvoda. Čak dva puta se udala za glumca Dona Džonsona (73). Prvi put su se venčali 1976. i iste godine su se razveli. Drugi put su se venčali 1989. kada su dobili ćerku Dakotu (33), a razveli su se 1996.

Njihovom braku je drugi put presudio Banderas jer su se glumica i on zaljubili na setu filma "Previše". Melani je navela kao razlog razvoda nepomirljive razlike, a kasnije se saznalo da je bila reč o Antoniju.

Melani Grifit bila je u braku sa Antonijom.
Instagram 

Takođe, od 1981. do 1989. je bila u braku s glumcem Stivenom Bauerom (66) s kojim je dobila sina Aleksandera (37).

A kako se Melani menjala kroz godine, pogledajte u našoj galeriji.

Youtube, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte koliko se glumica promenila u poslednjih 15 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!