Slavna glumica Melani Grifit i njen bivši suprug Antonio Banderasiznenadili su javnost kada su se na njihovim  Instagram profilima našle zajedničke fotografije sa ćerkom Stelom. Poslednji put kada su viđeni zajedno bilo je to 2019. godine, a glumac je tada u superlativu pričao o bivšoj supruzi.

"Mogu slobodno da kažem da je Melani moja najbolja prijateljica. Oni su još moja porodica, Dakota, Stela i Aleksander", rekao je tada Banderas misleći i na Melaninu decu iz prethodnih brakova.

Bivši par sada se ponovo našao na istom mestu, a fotografije su pokupile more komplimenata.

"Ponovni susret sa Melani i Stelom na ručku", napisao je Antonio, dok je Melani dodala: "Okružujemo našu ćerku Stelu ljubavlju".

Svo troje bili su dobro raspoloženi, a fotografije su za kratko vreme dobile na desetine hiljada lajkova.

Ljudi su bili oduševljeni što je nekadašnji par i dalje tako blizak, ali su komplimenti ovog puta bili više na strani Melani koja je zaista blistala nakon brojnih problematičnih izdanja zbog kojih su je prozivali da je ponovo krenula "stranputicom", odnosno, da se vratila opsesiji filerima.

stela je pozirala sa roditeljima, antoniom banderasom i melani grifit.
Instagram 

Glumica je na novim fotografijama izgledala fantastično, i nije bilo ni traga "zaleđenog lika" koji su joj do sada zamerali. 

Obožavatelji su hipnotisano gledali u fotografije i komentarisali da "da je ovakva bila u braku, Antonio je nikad ne bi ostavio". Ovako nešto, iako zvuči grubo, nije daleko od istine, što je i sama priznala. 

Melani Grifit je preterivala sa opreacijama.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, Melani je u brak sa jednim od najboljih frajera Holivuda ušla sa morem problema koje je vukla iz prethodnih veza. Krila je da pije i da uzima nedozvoljene supstance, a iako ju je Banderas molio da potraži pomoć ona to ili ne bi učinila, ili bi se nakon rehabilitacije vratila starim porocima. 

Banderas je molio Melani da potraži pomoć.
Shutterstock 

Na sve to, Melani je razvila i bolesnu opsesiju mladošću i uvrtela sebi u glavu da će je Antonio ostaviti jer stari. Situacija se toliko otrgla kontroli da je glumica u jednom trenutku izgledala poput voštane figure, a kako je kasnije pričala, svoje lice više nije mogla da prepozna u ogledalu.

Nažalost, Antonio je na kraju digao ruke i par se razveo, a Melani je nastavila sa intervencijama. Jedno zlo vodilo je drugom, te je u međuvremenu pobedila i kancer kože

Melani Grifit je prebrodila kancer kože.
Mr Plow / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona i bivši suprug uspeli su vremenom da izglade odnos, pogotovo što je on bio poput oca i njenoj ćerki iz prvog braka - Steli, sa kojom su sada pozirali. 

Gledajući nove slike, fanovi nisu mogli da ne prokomentarišu koliko Melani sada dobro izgleda, i sa borama i "nesavršenostima", te da je prava šteta što više nije sa Banderasom.

No, čini se da im takav scenario odgovara, te da su danas zaista sjajni prijatelji, a koliko se glumica promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte koliko se glumica promenila u poslednjih 15 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!