Nije retkost da deca slavnih krenu stopama svojih roditelja.

Ipak, ima i onih koji se vešto skrivaju od kamera, bez bilo kakvih namera da i sami postanu deo šoubiznis sveta, a u javnosti ih vidimo tek kada su posebne prigode.

Neki se i predomisle u nekom trenutku, a upravo je to slučaj sa Stelom del Karmen, ćerkom Antonia Banderasa i Melani Grifit, koja je crvene tepihe do sada izbegavala u širokom luku, ali je u poslednje vreme situacija potpuno drugačija.

Zato i ne čudi što je bila pravo iznenađenje na Nedelji visoke mode u Parizu. Dior je predstavio novu kolekciju, a njihova revija okupila je brojne poznate face, te je jasno zašto Stela nije mogla propustiti ovaj veliki događaj, s obzirom da je i sama veliki zaljubljenik u modu.

Stela Banderas uživala je na Dior reviji.
RINDOFF-BORDE / Bestimage / Profimedia 

Interesantno je i da 25-godišnju Stelu sve više možemo videti i na glamuroznim holivudskim žurkama, što nije ništa čudno s obzirom da i sama ima glumačke ambicije.

Stela Banderas sve se češće pojavljuje u javnosti.
OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia 

Stela je na Dior reviju stigla u elegantnom, upečatljivom izdanju, izabravši crveni komplet - blejzer i mini suknju dubokog struka. Kombinaciju je upotpunila klasičnom crnom rolkom i crnim salonkama sa mikro potpeticom, a od detalja je nosila samo diskretnu zlatnu ogrlicu i prepoznatljivu torbicu sa Diorovim potpisom.

Jedino što su joj modni znalci donekle zamerali bio je neadekvatan izbor hulahopki. Inače, mlada glumica je imala veoma diskretnu šminku, naglasivši svoje maslinastozelene oči i prirodan izgled. Zanimljivo je da ne liči ni na slavnog oca ni majku posebno, no ipak malo više podseća na Melani, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku:

printscreen/instagram, pritnscreen/youtube Pogledajte još fotografija Stele Banderas, ćerke Antonija Banderasa i Melani Grigit.

Podsetimo, poznati glumački par u braku je bio od 1996. do 2015, a Stela je njihovo jedino dete. Upravo zbog nje i dan danas neguju dobre odnose.

Ova mlada dama pravi tek prve glumačke korake, pa je njena jedina uloga ona iz filma "Crazy in Alabama" kada je još uvek bila dete. No, zato je iskusna u modelingu - bila je već zvezda u nekoliko modnih editorijala prestižnih časopisa.

Stela takođe neguje prirodnu lepotu, baš kao i njena polusestra Dakota, što nije čudno ako se uzme u obzir da je njihova majka Melani uništila lice preteranim i apsolutno bespotrebnim intervencijama. Upravo zbog toga su njene ćerke apsolutni protivnici plastične hirurgije, a da njihovi stavovi nisu bez dokaz su fotografije slavne glumice koje može pogledati u galeriji ispod:

Youtube, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte koliko se glumica promenila u poslednjih 15 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!